2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 48 پست
نگران نباشید خواهرم دو سال و سه ماه داشت شروع به حرف زدن کرد قبلش هیچ صحبتی نداشت هیچی گفتار درمانی ...

مرسی عزیزم خدا حفظش کنه ؛یدفعگی به حرف اومد یعنی اصلن مامان وبابا هم نمیگفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتایج کنکورم اومده از ذوق خوابم نمیبره

چیکار کردی دخترم؟

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

نه حرف نزدن به تنهایی اصلا نشانه اتیسم نیست بعضی بچه ها خیلی دیر به حرف میان

من خودمم دیر به حرف اومدم اما انقدر که هر جا میریم میگن چرا حرف نمیزنه نگران شدم

ممنونم 

اولین کلمه ای که گفت دو سال و سه ماه داشت که گفت بابا مامانم از ذوق گریه میکرد بنده خدا🤦‍♀️

بعدم تو فاصله ی نزدیک دو هفته خیلی کلمه یاد گرفت

پسر منم یک سال و هفت ماهشه فقط چهارتا کلمه میگه خیلی نگرانم، گفتار درمانی بردم ولی زیاد راضی نبودم

من شنیدم تو جمع بچه ها هم بفرستی خیلی خوبه ؛کتاب داستان هم بخر براش

پزشکی روزانه زاهدان آوردم خدا رو شکر

پس تا پسفردا نخواب 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

سلام عزیزم اصلن نگران نباش انشاالله ب حرف میوفته اینو ی مادر نگران ک بچش۳سالگی ب حرف اومد بهت میگه د ...

وای خداروشکر عزیزم خدا کوچولوتو حفظ کنه ؛خداکنه دختر منم مثل دختر شما بشه

ممنونم اولین کلمه ای که گفت دو سال و سه ماه داشت که گفت بابا مامانم از ذوق گریه میکرد بنده خدا🤦‍♀️ ...

عزیزمم؛چقدر خوب یکم بچه ها کاراشون دیر میشه ادم استرس میگیره

می‌گفت گلم ولی مثلن ب باباش می‌گفت مامان یهویی ن مثبت دو سه ماهه ک قشنگ حرفاشو متوجه میشم بقیه هنوز خوب متوجه نمیشن ی ما دیگه ۴سالش میشه اما بازم شکر تولد دو سالگیش جوری بود ک فک میکردم هیچ وقت عادی نمیشه بخدا 

حاله دلم دیگه خوش نیس باهات