2777
2789

ارزش نداره

بهترین دوران زندگیتو واسه عشق و عاشقی الکی خراب نکن.

وقتی اینو میفهمی که باهش بری سر زندگی بعد میفهمی که هیچ گوهی نبوده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزش ندارهبهترین دوران زندگیتو واسه عشق و عاشقی الکی خراب نکن.وقتی اینو میفهمی که باهش بری سر زندگی ...

والا سرکار بهش فکر میکنم تو دانشگاه فکر میکنم فیلم میبینم کتاب میخونم با دوستام میرم بیرون 

این آدم از سرم بیرون برو نیست 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

والا سرکار بهش فکر میکنم تو دانشگاه فکر میکنم فیلم میبینم کتاب میخونم با دوستام میرم بیرون این آدم ا ...

نمیدونم چند سالته 

ولی اینو بدون اینطور مسائل رو هم ماهم داشتیم شاید قوی تر ولی همیشه توصیه ام به خواهر کوچیکترم اینه که عشق و عاشقی به وقتش پیش میاد.زندگیتو درگیر این مسائل نکن فقط به فکر پیشرفت باش.خداروشکر گوش هم داد الانم خیلی راضیه.

فقط اینو بدون که هیچ آدمی ارزش اینو نداره که روزو شبتو بخاطرش خراب کنی اینو الان نمیفهمی شاید 10 سال دیگه بفهمی همونطور که ماهم به وقتش خیلی چیزارو نفهمیدیم و پشیمان شدیم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

نمیدونم چند سالته ولی اینو بدون اینطور مسائل رو هم ماهم داشتیم شاید قوی تر ولی همیشه توصیه ام به خوا ...

22 سالمه و حس میکنم عشق و عاشقی که تا آخر عمر به یادت میمونه همینه 

خداروشکر تو زندگیم خللی ایجاد نشده ولی به شدت تو فکرمه 

از طرفی هم چون پسر خوبی بود یکمم حسرت میخورم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

22 سالمه و حس میکنم عشق و عاشقی که تا آخر عمر به یادت میمونه همینه خداروشکر تو زندگیم خللی ایجاد نشد ...

اگر لیاقتشو داشته باشه خودش برمیگرده پیشت

ولی باز تکرار میکنم هیچ آدمی ارزش اینو نداره که روزتو بخاطرش خراب کنی