2777
2789
مگه چه قدر درسا رو پیش رفتین که مجبور بودی این قدر بیدار باشیاسترس داری حتما

نه مشکل اینه که هم تو گوشی میچرخیدم هم میخوندم بعد دیگه خوابمم نبرد الان انقد پشیمونم که چرا نخوابیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مغزت درد میگیره کار خوبی نکردیکاش میخوابیدی که صبح و زنگا هر وقت تونستی بخونی اصلا شاید بچه های کلاس ...

وای نمیدونم این دبیر فیزیک خیلی سلیطس نمیشه چیزی بگی بهش

امتحان داشتم تا صبح خوندم

اوخییی یاد خودم افتادم ۴ صبح پامیشدم زیست میخوندم تا ۷ صبح بعدش میرفتم مدرسه 🥹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خوشبحالت الان بگیر به یاد اون روزا جای منم تخت بخواب

عزیزدلمممم

الان برای دانشگاهم نگرانم که احتمالا باردارم و نمیتونم برم استرس تمام وجودم و گرفته 😞💔دعا کن چیزی نباشه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزدلممممالان برای دانشگاهم نگرانم که احتمالا باردارم و نمیتونم برم استرس تمام وجودم و گرفته 😞💔دع ...

عه وا عزیزم نگران نباش بابا صبحتو خوب شروع کن برو یه چایی دم کن بخور هر اتفاقی بخواد بیفته میفته الکی خودتو نگران نکن 

نه مشکل اینه که هم تو گوشی میچرخیدم هم میخوندم بعد دیگه خوابمم نبرد الان انقد پشیمونم که چرا نخوابید ...

ظهر میای خوب می خوابی ان شا الله

اما خوابت به هم میریزه

منم خوب نخوابیدم پسرمم می خواد بره مدرسه خودمم جلسه دارم 

یعنی قشنگ از شب تا حالا یک ساعت خوابیدم دو ساعت بیدار بودم دیوونه شدم آخرین بارم با یه خواب بد پریدم

عه وا عزیزم نگران نباش بابا صبحتو خوب شروع کن برو یه چایی دم کن بخور هر اتفاقی بخواد بیفته میفته الک ...

مرسی ازت عزیزم بابت دلگرمیت💚

انشالله امروز میترکونی امتحانت رو 😉🫂