2821
2789
عنوان

خیلی تنهام

95 بازدید | 7 پست

دیگه خسته شدم. با این چهره م خوبه و مهربونم و تحصیل کرده (نمیگم اینا مهمه میگم ینی با اینکه اینجوریه) هر پسری میاد سمتم قصدش رابطه ی جدی نیست و زود پیشنهاد رابطه جنسی میده و کات میکنم. دیگه خسته م خیلی خسته.ینی تو این دنیا یه نفرم نبوده یار من بشه؟ پس این هم زوج عاشق چیه میبینم. ینی عشق انقد چیز سختیه که برام محال شد؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکل از تو نیست 

مردهای خوب خیلی کم شدن

بیشترا فقط دنبال رابطه کوتاه مدتن

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
شما تنهایی

ن تنها نبستم اما گاهی وقتا حتی دورتم شلوغ باشه حس تنهایی میاد سراغت🤭

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

اره من اینجور میشم بعضا

من الان نامزدم یه حرف زد ک زنگ نزدم ک نزدم خیلی دلم یهو رفت ب سمت گذشته ناراحت شدم پیام دادم حس کردم تنها گفتم کسی دیگه جامن بود قربون صدقش میرفتی بلاکم میدونی ادم اذیت میشع جامعه پر فساد مشکلات الان دلشتیم حرف میزدیم تلفنی

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز