2777
2789
عنوان

شوهرررر

156 بازدید | 12 پست

شوهر من درون گراست ولی وسط بحث ایقدر ی حرف رو تکرار میکنه ک من اتیش میگبرم

تنها نقطه ضعف من اینه ک حرف تکراری بدم میاد

حتی اگه من بیخیالم بشم اون باز حرف خودشو پشت سر هم تکرار میکنه

من۲۷ سالمه تا چند ماه پیش نمیدونستم فحش چیه ولی از وقتی باهم ی جا کار میکنیم و بحث زیاد شده و هی تکرار میکنه منم فحشش میدم خواهر مادرش یا ی چیزی پرت میکنم سمتش.تا این کارا نکنم تموم نمیکنه.

مثلا داریم جمع جور میکنیم مغازه رو بریم خونه وسط کاریم هنوز نرفتیم میگه عه فلان چیز یادت میخاست بره میگم هنوز نرفتیم بعد میگه نه یادت میخاست بره میگم باشه میگه ن یادت میخاست بره میگم ادامه نده و باز ادمه تا ر فخش برسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما پی درمان خودت باش ،اون تنها حربه اش دربرابر شما تکرار حرفش هست که بلکه به حرفش گوش کنی ،مشکل از شماست اگر از اول توجه کنی ودرک کنی دیگه تکرار نمیکنه .ولی شما با عکس العمل غیر عادیت فقط درصدد ساکت کردن هستی تا حل مساله 

نمیدونم چراخندم گرفت ببخشیدآخه حالاتکراربکنه حتماگوش نمیدی یادقت نمیکنی بهش واس همین همینطوربازگومیک ...

نه

فقط خنگه

نگاا من ی مدت تنش زا گذروندم کار دادگاهی داشتبم اقا هم و کلا روش حیاب نمیشه کرد خودم دنبالش بودم اینطوری شدم

شما پی درمان خودت باش ،اون تنها حربه اش دربرابر شما تکرار حرفش هست که بلکه به حرفش گوش کنی ،مشکل از ...

چطور خودم درست کنم وقای چند روزم بیخیال نیست

قرصم ک میخورم روش روانشناسی و صدتا کوفت و زهرمارم انجام میدم ولی دقیقا روزی ک دارم انجام میدم شروع میکنه رو مخ میره

اینطوری شدنمم تقصیر خودشه مشکلی پیش اومد بخاطر بی عرضگی اون من افتادم توکار دادگاه و استرس و..