2777
2789

اره۱۷.۵ که عالی هست دانشگاه دولتی شاید بتونی بیاری خوشگلم

😘😘😘😘😘😘😘😜😘😘

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه گلم هفت و نیمه معدلم😂🥲

باشه بازم خوبه

برو شاید قبول کردن

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

فکر نکنم

وای من پروفایل سنجشم عکس یکی دیگه س

وقتی میخام برم نتایج رو ببینم‌ نمیاره میگه عکسو عوض کن

الانم هرکاری میکنم خوابم نمیبره تا فردا چیکار کنم خدایا

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

فکر نکنموای من پروفایل سنجشم عکس یکی دیگه سوقتی میخام برم نتایج رو ببینم‌ نمیاره میگه عکسو عوض کنالا ...

آخه پیام نور؟

وا مگه میشه سنجش امسال چشه😐😐😐

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
آخه پیام نور؟وا مگه میشه سنجش امسال چشه😐😐😐

عزیزم این پیام نور نیمه دولتیه الکی هم نیست با ۷ونیم قبول بشی😑😑😑

من ۱۸/۹بازم شک دارم

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

عزیزم این پیام نور نیمه دولتیه الکی هم نیست با ۷ونیم قبول بشی😑😑😑من ۱۸/۹بازم شک دارم

درسته نیمه دولتیه ولی از آزادم مزخرف تره اینکه شکی توش نیست من بنا به شرایطم میرم پیام نور رشتم تجربیه هفت و نیم من دو برابر انسانی ارزش داره خیلیا با هفت انسانی رفتن

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂