18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 عنوان یه جمله 🤌🏻❤️ 127 بازدید | 18 پست سلام رفقا شبتون بخیر، نمیدونم من رو میشناسید یا نه🥰❤️اما یه جمله بهم بگید ❤️شعر، توصیه ، دردل و....هرچی دوست دارید بگید ❤️ ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 1403/07/21 | 01:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماریان_هستم_بفرمایید عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1106 وقتی حقیقت اشکار شد خودتو به خواب نزن من برگشتم به خودم
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 11198 نمیشناسم ولی بهت یه جمله میگم خوب گوش کن چی میگم برو بگیر بخواب
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 وقتی حقیقت اشکار شد خودتو به خواب نزن خفن بود 🔥 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 نمیشناسم ولی بهت یه جمله میگم خوب گوش کن چی میگم برو بگیر بخواب خفاش هستم🦇✨ ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 زخم دلم بود امیدوارم التیام پیدا کنه 💚🌱 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 22624 دماغم کیپ شده سرما خولدم 🥺👩🏻🦯 اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 منم جغد هستم، خوشبختم 💚🫲🏻🫱🏻 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 دماغم کیپ شده سرما خولدم 🥺👩🏻🦯 عزیزممم، ان شاالله زود خوب میشی 💚🤲🏻دمنوشن آویشن بخور ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 13822 منم جغد هستم، خوشبختم منم خر هستم خوشبختم من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 منم خر هستم خوشبختم دور از جونت 💚😂 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
3سه1403 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5951 میدونم بتمنی ولی لباسای سیاهو فعلن درار موزیکای خشنم چن ساعتی بیخیال شو بعدشم برو بخواب.هیچوقت از هیچی پشیمون نشو، همه چیز ی درسه و ی تجربه 🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.
دوستدار_ادبیات عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 717 به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه ها هم می گذرد آن چنانی که فقط خاطره ها خواهد ماند ...