عادی نمیشه . مسائل و دغدغه های جدید پیش میاد ناخوداگاه اجبارا کمرنگ میشه مثلا من همسرم میاد ۹میرسه ۱۱هم خاموشیه . دو ساعت باید بچه رو منو غذا دوش گرفتن و .... هندل کنه صددرصد وقت کمی میمونه واسه باهم بودن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره عزیزم زندگی زیر یه سقف از زمین تا اسمون با دوران عقد فرق میکنه..خیلی دوست دارم بعضی خانمایی که نامزد دارن یا عقدن رو متوجه کنم ولی بعید میدونم بشه...همونطور که به من هم میگفتن و درکی نداشتم..الان شما فقط همدیگه رو میبینید که ببینید و خوش بگذرونید..ولی زندگی و مسئولیت اینشکلی نیست مثل یه قرار عاشقانه نیست..چند روز خوب زندگی مامان و بابات رو درنظر بگیر..دغدغه هاشونو،اینکه درباره چی صحبت میکنن وقتی به هم زنگ میزنن چی میگن و.. یکم دستت میاد
خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
نه علدی نمیشه هنوزم همون جوریه منک همش میرم آخرین چتمون و میخونم ذوق میکنم یا حرفاشو تو طول روز یادآوری میکنم کلا ابراز احساسات میکنه شمام بعد عروسی همین روال پیش برین
خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید