2777
2789

بفرماگلم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچها من تازه وارد نی نی سایت شدم زیاد بلدش نیستم 

فقط به خودم قول دادم اگه یه روزی معجزه از روش شکرگزاری گرفتم حتما تاپیک بزنم و به چند نفر مثل خودم بگم ک همه چیز تو شکر گزاری خداست 😍😍😍

علاوه( بر لفظ )گفتن شکرگزاری خدا ، نوشتن روی کاغذ ینی در حد بمب معجزه میکنه 😁💯👌 

اول از بابت داشته هات از خدا شکر گزاری میکنی که شامل جزئی ترین چیزا میشه مثل ( نفس کشیدن ، داشتن خانواده، دیدن شنیدن و و و و و خیلییی چیزای دیگه ) 

الان یکم خوابم گرفته فردا بقیشو تعریف میکنم واستون 🙏😴

حالا برس🥴

بهترنبود همشو جمع کنی یجا فردا بگی؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

خب بچها من میگم هر کسی خواست استفاده کنه 😄

بعد از اینکه شکرگزاری از داشته هاتون کردین 

میرین سراغ شکرگزاری خواسته هاتون و آرزوهاتون ...

ب طور مثال ( تو یه فلان ماشین میخوای و آرزوشو داری ک داشته باشی) میای تو دفترت بعد شکرگزاری داشته هات ؛ شکرگزاری خواسته هات مینویسی .

چطور مینویسیش؟ طوری که انگار فلان ماشینو داری و داخلش نشستی و داری رانندگی میکنی 😁😁😍😍

(خدایاشکرت فلان ماشینو خریدم ) (خدایاشکرت رنگ ماشینم فلان رنگه) به این شکل مینویسین قشنگ کامل با جزئیات دقیق بر اساس سلیقه خودتون 😁👌 

محاله که جواب نگیرین ...

باورتونم خیلی مهمه اینکه باور کنید لایق فلان چیز هستین ...

همش تصور کنید به زبون بیارید روکاغذ بنویسید 😇 

اگر کسی انجام داد و نتیجه داد براش بیاد اینجا تو تاپیک بهم بگه منم خوشحال میشم 😍😍 

باآرزوی بهترینا برای همتون 😇💙