2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم😭💔💔💔

122 بازدید | 4 پست

خدایا چرا هیچکسو ندارم چرا هیچکس دوسم نداره همیشه دارم تحقیر میشم بابت قیافم و بابت تنهاییم خسته شدم دیگه دلم از نامردی دنیا گرفته از خودم بدم میاد از ضعفی که دارم بدم میاد پیش  مشاور میرم هیچکاری برام نکرد فقط یه مشت حرف چرت و امید الکی خسته شدم خدایا هیشکی منو دوست نداره حداقل تو دوستم داشته باش منو ببر پیش خودت توام منو نمیخوای نمیخوای بیام پیشت توام از من متنفری مثل بقیه برات چندشم

دلم گرفته کاشکی حداقل شجاعت خودمو کشتنو داشتم کاشکی یکی میومد بغلم می‌کرد از این لجن زار نجاتم میداد خسته شدم خدایا جونمو بگیر دعا کنید بمیرم راحت شم😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم منم مثل تو زیاد تحقیر شدم.به خدا پوچ تر از کسایی که اینجوری اذیتمون میکنن نیست.اگه عیبی مثل دماغ بزرگ بودن یا هرچی داری اگه میتونی برطرفش کن ولی من میگم گور بابای همشون.تو اگه خودت رو دوست نداشته باشی کسی این حسو بهت نمیده.کافیه از تنهاییت استفاده کنی و لذت ببری اونوقته که دیگه تنهاییت رو با هیچی عوض نمیکنی.من الان دماغم بزرگه.قدم کوتاهه.موهام ریخته دیگه چیزی ازش نمونده. خانواده ندارم و ازهم پاشیده و پشت کنکور موندن و ...ولی الان میفهمم که هیچ چیز با ارزش تر از خودت نیست. خیلیا بهم گفتن زشت ولی زشت اونا هستن که همچین چیزی رو به ذهن و زبونشون اوردن

این مردم تا وقتی زیبایی و پولداری دوست دارن.همه دنبال سواستفادن.محبت و دوست داشتن این بی ارزش هارو واسه چیته.همش دروغ و پوچه.خودت و خدا رو پیدا کن و بهش نزدیک شو .فقط خودت و خدا میمونید واسه هم.نه کسی دیگه ای