2821
2789
عنوان

روانشناسی

251 بازدید | 38 پست

بچه ها روانشناسی رشته خوبیه؟

بازار کار داره برای مهاجرت خوبه؟

من خودم این رشته رو دوست دارم ولی اگه شما بودید این رشته رو میخونید و.. یا با این شرایطی که برای کنکور گذاشتن میموندید برای سال بعد میخوندید؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ارزوم بود روانشناسی قبول شم

نشدم متاسفانه 

رشته خوبیه اما اشباع شده یکم

اگر علاقه داری بخون

برای سال بعد مگه محدودیت نزاشتن؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من ارزوم بود روانشناسی قبول شمنشدم متاسفانه رشته خوبیه اما اشباع شده یکماگر علاقه داری بخونبرای سال ...

من دوس دارم این رشته رو ولی نمیخوام ادامه بدم میخوام مهاجرت کنم برم یه چیزه دیگه بخونم بعدن

من دوس دارم این رشته رو ولی نمیخوام ادامه بدم میخوام مهاجرت کنم برم یه چیزه دیگه بخونم بعدن

عزیزم در این مورد بهتره با ادم واردش صحبت کنی

اشباعم که میگم دلیل بر بودنش نیست

بازارش خیلی رقابتیه و صد البته که رشته خیلی خیلی خوبیه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز