2777
2789
عنوان

چجوری پس بگیرم

144 بازدید | 13 پست

من پارسال پنجاه میلیون پول به پدر و مادرم قرض دادم پولی که بابتش کار کرده بودم و پس انداز خودم بود ولی الان که پولمو میخوام پس نمیدن بهم یه بار که گفتم پولمو بدید بابام منو کتک زد 

واقعا نمیدونم چجوری پولمو پس بگیرم کاش بمیرم راحت شم از دستشون 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی متاسفم که این وضعیت رو تجربه می‌کنی. این شرایط واقعاً سخت و ناراحت‌کننده است. مهمه که بدونی احساساتت معتبر هستن و حق داری که ناراحت باشی.

در اینجا چند راهکار برای مدیریت این وضعیت آورده‌ام:

2. **مکالمه آرام و محترمانه**: سعی کن با پدر و مادرت در یک زمان مناسب و با آرامش صحبت کنی. توضیح بده که این پول برایت مهمه و نیاز داری که بهت برگردونده بشه. شاید بتونی با ارائه یک برنامه پرداختی که برای هر دو طرف قابل قبول باشه، به توافق برسید⁴.

3. **درخواست کمک از یک واسطه**: اگر احساس می‌کنی که نمی‌تونی به تنهایی این مشکل رو حل کنی، شاید بتونی از یک فرد مورد اعتماد یا یک عضو خانواده کمک بگیری تا به عنوان واسطه بین تو و پدر و مادرت عمل کنه⁴.

4. **تمرکز بر خودت**: در این مدت، سعی کن روی خودت و سلامت روانت تمرکز کنی. انجام فعالیت‌هایی که بهت آرامش می‌ده و بهت کمک می‌کنه تا از استرس دور بشی، می‌تونه مفید باشه⁵.

آقا هستم 🙏🏻

نکن خواهش میکنم ازت هیچی ارزش این آرزو رو نداره هیچی💔با تمام سختیش ادامه بده میدونم که میتونی

مرسی از انرژی مثبتت♥️من اصلا اینجوری نبودم خیلی شاد بودم ولی الان دوساله به خاطر افتضاح شدن شرایط خانواده همش آرزوی مرگ میکنم دعا کن شرایط زندگیمون خوب بشه🥺من همش22سالمه

مرسی از انرژی مثبتت♥️من اصلا اینجوری نبودم خیلی شاد بودم ولی الان دوساله به خاطر افتضاح شدن شرایط خا ...

دورت بگردم مطمئنم حالت خوب میشه زندگیت دوباره میشه مثل قبل شاد میشی ولی خودت هم باید تلاش بکنی 

مثلا نماز اول وقت بخون با عشق و علاقه بخون روزی ۱۰۰ آیه قرآن بخون هر روز صبح ورزش کن و دوش بگیر(دوش آب سرد خیلی بهتره) متوسل شو به امام ها و شهدا 

چله دعا عهد به نیت امام مهدی(عج) بردار مطمئن باش حالت خیلی خوب میشه