2777
2789
عنوان

حقوق پیام نور

315 بازدید | 18 پست

بچه ها فرق کسی که کلی زحمت کشیده شبانه روز درس خونده حقوق دولتی بهترین دانشگاه قبول شده با کسی که هیچ زحمتی نکشیده بدون کنکور حقوق پیام نور قبول شده فرقشون تو چیه چرا این همه بی عدالتی 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو مفهوم متوجه شدی😂

متوجه شدم شما متوجه نشدی چی گفتم کسی که پیام نور حقوق بخونه بعد فارغ التحصیلی نمیتونه راحت کار پیدا کنه ولی کسی که مثلا دانشگاه تهران باشه رو هوا میزننش و خیلی فرقه بینشون 

سر وکالت هم که دیگه کسی که آزمون وکالت رو قبول شده باشه کاملا حقشه که وکیل باشه و فرقی نداره اول با پیام نور اومده یا با دانشگاه تهران

Nothing.....

ببین ناعدالتیه یه آدم بیست چهار ساعت درس خونده حقوق دولتی آورده ولی یکی نه

هیچ ربطی نداره چ ازاد چ پیام نور چ دولتی تهش میگن مدرکت چیه نمیگن کجا درس خوندی بعدشم دانشگاه پیام نورم دانشگاه اشغالی که نیست تهش دولتیه شهریه نمیده پیام نور شهریه میده تو اگ قرار بود بری حقوق راه اسون تر انتخاب میکرذی ازاد یا پیام نور میرفتی منم راه اسون انتخاب کردم بجای پشت کنکور درس بخونم پیام نور رفتم تو دانشگاه خوندمو کارمند رسمی بانکم

متوجه شدم شما متوجه نشدی چی گفتم کسی که پیام نور حقوق بخونه بعد فارغ التحصیلی نمیتونه راحت کار پیدا ...

هیچ فرقی نداره هرکی استخدامی قبول شه رو هوا میزننش !!!!اینو منی میگم ک ازسوابق پیام نور کارمندم