2777
2789

امشب پسرم ۱۱ماهه شد ماه دیگه توهمچین شبی تولدش ولی پدرش نیست چون یک هفته است اقدام به جدایی کردم بخاطر اعتیاد همسرم حضانت دائمی پسرم بامن چطوری اون شب رو صبح کنم جیگرم برای بچه ام کباب چطوری دلم بیاد تواولین سال تولدش کاری براش نکنم بمیرم برای بچه ام که انقدر مظلوم 

الهی عزیزم خدا دلتو اروم کنه

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

😢💔

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد بچها گناه دارن

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

درکت میکنم و اینکه اون مرتیکه اینجوری به زندگیت گند زد هم میفهمم خدا لعنتش کنه ک مجبور شدی جدا بشی اما ب نظرم ب جای اینکه ب شب تولد فکر بکنی به ی عمر ک قراره بی پدر باشه فکر کن تولد اونقدرا هم مهم نیست برا ی بچه یکساله ب این فکر کن ک بعدا حتما ببریش پیش ی روانشناس کودک خوب ک براش خوب توضیح بده ک تو مجبور شدی چنین تصمیمی بگیری جوری ک خیلی ضربه نبینه بچه امیدوارم خدا هرچی خیرته برات پیش بیاد و موفق و خوشبخت بشید تو و بچت

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

کی معتاد شدبه چی اعتیاد داره

به شیشه ازاول مشکل اعتیاد داشت ولی ترامادول میخورد توهم نمیزد مثل آدم نرمال بود بعدشم همون قرصم ترک کرد ۷ ماه پاک بود کلاس میرفت گفت حالا که خوب شدم بچه بیاریم انگیزه بشه برای پاک موندن همیشه ام من خیلی بچه دوست داشتم حامله شدم بچه که آمد ازوقتی ۳ ماهه شد عوضی شروع گرد شیشه کشیدن توهم زدن تو ۸ماه ۳ بار فرستادمش کمپ فایده نداشت