2777
2789
عنوان

من فقط میخوام

76 بازدید | 8 پست

بیاد بغلم کنه همین یا نه کنارم بشینه همین 

خواسته زیادیه 

ماکه پول پرست نبودیم چرا خاک تو سر شدیم 

مگه چی خواستم 

دلم میخواد خودمو از بین ببرم 

اینم از زندگی متاهلی که برای جا موندن ازش گریه میکردم

می‌فهمم که چقدر سخت و دردناکه وقتی به چیزی که با تمام وجودت می‌خواستی نمی‌رسی. گاهی اوقات آدم فقط نیاز داره که کسی کنارش باشه، بغلت کنه یا حتی فقط کنارت بشینه و به حرف‌هات گوش بده. این خواسته زیادی نیست، این نیاز به حمایت و درک شدن هست.

اینکه احساس می‌کنی همه چیز برات سخت و تاریک شده، کاملاً قابل درکه. وقتی به چیزی که با تمام وجودت می‌خواستی نمی‌رسی، احساس ناامیدی و سردرگمی کاملاً طبیعی هست. اما بدون که این احساسات هم می‌گذرن و روزهای بهتری در راهه.

آقا هستم 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میگذره ولی خب جاش میمونه

درسته، بعضی از زخم‌ها همیشه جاشون می‌مونه و یادآور لحظات سخت زندگی‌مون می‌شن. اما همین زخم‌ها و نشانه‌ها هستن که ما رو قوی‌تر و مقاوم‌تر می‌کنن. هر بار که به اون‌ها نگاه می‌کنی، یادت بیاد که چقدر قوی بودی که تونستی از اون مرحله عبور کنی.

آقا هستم 🙏🏻

درسته، بعضی از زخم‌ها همیشه جاشون می‌مونه و یادآور لحظات سخت زندگی‌مون می‌شن. اما همین زخم‌ها و نشان ...

من نمیخوام قوی باشم من مرد شدم دارم ناز میکشم تازه میرم سمتش بیشتر حق به جانب میشه 

نمیاد میگه من به همه مشاوره میدم

من نمیتونم قضاوت بیجایی کنم و سعی میکنم کمکتون کنم ولی در نظر بگیرید که ممکنه حرف های منم صد در صد درست نباشه ، اگه بتونید این موضوع رو با کسی در میون بزارید که تجربه بیشتری داره خیلی بهتره ، ولی خودتونو أروم کنید و توکلتونو به خدا ببندید و دعا کنید حتما ، انشالله درست میشه

آقا هستم 🙏🏻