2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اتفاقا یه بچه تو فامیل داشتیم ما این نیمی بود سبزه بود وقتی بزرگ شد خیییلی سفید شد ، هنوز معلوم نیست باید بزرگ شه بفهمی بعدشم الان مردم افتاب میگیرن پوستشون سبزه شه 

عزیزم الان اجزای صورتش ااصلا جا نیفتاده

صبر کن تا سه ماهگی بعد ببین چه عسلی میشه 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

تا بیاد بزرگ بشه هزارتا شکل عوض میکنه. پسر من بسکی چشماش گنده بود ترسناک بود الان ۳ سالشه خوب شده

یه فامیل داشتیم دور از جون درشتی چشماش به درشتی چشمای قورباغه تو کارتون ها بود.. ما هممون چشم درشت هستیم اما این بچه یه جور عجیبی چشم درشت بود که همه میگفتیم اگر چشماش همینجوری بزرگ بمونه و رشد کنه زشت میشه.. چشماش انگار میخواست از کاسه بزنه بیرون بس که غیرمعمول گنده بود

الان ۱۲ ساله شده.. یه چشمای نازی داره..

بچه ها رشد میکنن قیافه شون همینجوری نمیمونه

ادم بزرگا هم میبینی یکی جوونه زشته... پا به سن میذاره موهاش جو گندمی میشه باکلاس دیده میشه..

ادم ها مدام در حال تغییر چهره هستن و یه شکل نمیمونن

یه فامیل داشتیم دور از جون درشتی چشماش به درشتی چشمای قورباغه تو کارتون ها بود.. ما هممون چشم درشت ه ...

الان همه عاشق چشماشن سایزش معمولی شد چون اونموقع صورتش ریز بود اینجوری بود  وقتی چشماشو باز میکرد انگار ادم فضایی نگات میکرد