2777
2789
عنوان

ویزا

151 بازدید | 16 پست

دوستان ویزا مثل گذرنامه میشه چند سال استفاده کرد؟

یا مثلا ویزا برای امسال بگیریم و نتونیم بریم دیگه باطل میشه؟

نمیشه سال دیگه استفاده کرد؟

خدایا خیلی دوستت دارم

من از امامزاده صالح اون ور تر نرفتم وگرنه کمکت میکردم  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویزا کلا چن روز  یا چن هفته یا چن ماه اعتبار داره. یعنی بستگی داره کجا و برای چه کاری بخوای بری 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

عزيزم ويزا مدتش محدوده براي همون وقتي كه ميخاي بري

ولي گذرنامه نه 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
ویزا کلا چن روز  یا چن هفته یا چن ماه اعتبار داره. یعنی بستگی داره کجا و برای چه کاری بخوای بری ...

برای کربلا اربعین بگیریم چند ماه اعتبار داره؟

خدایا خیلی دوستت دارم

اون  که نهایت فکر کنم ده روز باشه 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
بعد دوستان ویزا بگیریم ولی نتونیم بریم پس میگیرن ویزارو پولو بدن شنیدم نمیدن درسته؟

نه دیگه مگه مغازه ست  پس بدن 

باطل میشه میره پی کارش 

عزيزم تو پاسپورتت نوشته مدتش

معمولا ١٠ روزست 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏