2777
2789
عنوان

کمککک خواهرم گیر داده به ریه اش

150 بازدید | 5 پست

خواهرم ۱۴ سالشه گیر داده ریم مشکل داره و نکنه سی اف داشته باشم و اینا، دیدم تاپیم زده تازه ،چیکارش کنم ؟ چون یکبار بخاطر ذات الریه تو بیمارستان بستری بوده و خیلی بد مریض میشه و خیلی سرفه میکنه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس ریشو بگیرین هم مطمین شین چیزی نیست هم اون خیالش راحت شه

اخه حتی وقتایی هم که مریض نیست سرفه میکنه بعضی وقتا ینی واقعن ممکنه داشته باشه سی اف ؟ خودش میگه حتی وقتای عادی هم خلط تو گلوش زیاده ، و بزاق دهانش اینام زیاده ، آنقدر منو ترسونده رفتم سرچ کردم خیلی ترسیدم 

اخه حتی وقتایی هم که مریض نیست سرفه میکنه بعضی وقتا ینی واقعن ممکنه داشته باشه سی اف ؟ خودش میگه حتی ...

نه نگران نباش استرسم نگیرین،شاید آلرژیه،خیلیام غلط گلو دارن،یه متخصص خوب ببرینش ببینین چشه،به نظرم حساس شده ولی شما بازم برین پیش پزشک،چون من خودم حس میکردم فشارم بالاست ،مامانم میگفت تو این سنت آخه مگه چته ،دیگه بردم دکتر دبدیم بله فشارم خیلی بالا بود