2777
2789
عنوان

درد شدید سینه

220 بازدید | 12 پست

چند روزیه زیر سینه چپم ی دفعه تیر میکشه و انگار ی چیزی فرو میکنن تو قلبم.نمیدونم قلبمه ریمه سینمه.رفتم نوار قلب گرفتم گفت مشکلی نداره اما خب متخصص قلب نه پزشک عمومی.کتف و شونمم درد میکرد اما اون با داروهای شل کننده عضلات خوب شد الان درد زیر سینم اذیت میکنه.باید پیش چ دکتری برم؟زنان برای سینه ام یا متخصص ریه؟یا متخصص قلب و عروق؟

عزیزم اگه تهرانی کلینیک سرطان سینه برو دکتراش خیلی خوب هستن منم رفتم اونجا سونو سینه انجام دادم گفتن سینه چپ کیست داره ولی نگران کننده نیست و هر ۶ ماه سونو باید کنم

البته هر جایی میتونی بری دکتر زنان برات سونو سینه بنویسه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم شما مشکلی با کیستاتون ندارید ؟ درد نمیکنه؟

نه فقط گاهی درد میکرد اونم نزدیک پری معمولا من فکر میکردم قلبم درد کرده تا اینکه سینه هام ترشح داشت و بخاطر اون رفتم مرکز گفتن ترشحات تو مشکل نداره و کیست داری 

منم کیست دارم به منم گفتن شش ماه بعد برم ولی الان هر از چند گاهی سینه ام تیر میکشه اوایل منم فک میکردم قلبمه 

مخصوصا وقتی گوشی دستمه بیشتر درد میکنه 

راه حلی برای از بین بردنش گفتن بهتون؟ دارو دادن یا نه؟

به نظر من متخصص داخلی برو معده تو بررسی کنه مشکل معده نداشتی رفلاکس؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نه فقط گاهی درد میکرد اونم نزدیک پری معمولا من فکر میکردم قلبم درد کرده تا اینکه سینه هام ترشح داشت ...

ولی من ترشح نداره سینه ام.حتما باید ی توده ای چیزی باشه تو سینه یعنی شما لمس میکنید میاد زیر دستتون؟

ولی من ترشح نداره سینه ام.حتما باید ی توده ای چیزی باشه تو سینه یعنی شما لمس میکنید میاد زیر دستتون؟

نه اصلا حس نکردم

بخاطر تغذیه نامناسب و سوسیس کالباس که میخوریم هم هست 

ترشح من هم دلیل دیگه ای داشت الان اکثرا خانم ها کیست دارن سینه رحم یا تخمدان و مشکل خاصی نیس نگران نشو ولی چکاپ شی بهتره

نه اصلا حس نکردم بخاطر تغذیه نامناسب و سوسیس کالباس که میخوریم هم هست  ترشح من هم دلیل دیگه ا ...

من خیلی میترسم کیست درمان هم داره ک مثلا کلا رفع بشه یا تا آخر عمر هستش؟کیست همون سرطانه؟

من خیلی میترسم کیست درمان هم داره ک مثلا کلا رفع بشه یا تا آخر عمر هستش؟کیست همون سرطانه؟

نه عزیز کیست سرطان نیست 

تا حالا نشنیدی یکی کیست تخمدان داشته باشه این همونه که معمولا قرص ویتامین ای و قرص گل مغربی میدن نگران کننده نیست