_monikabzg مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 273 عنوان چرا کسی راهنماییم نمیکنهههههه 72 بازدید | 9 پست آقا چجوری برم نتایج پیام نور رو ببینم یکی بیاد قشنگ بهم آموزش بده من نمیدونم تو سایت سنجش میرم اصلا نمیاره برام تورو خدا کمک کنید موندم تو بلاتکلیفی 1403/07/20 | 21:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زننمد عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 والا من نمیدونم خیلی شیک برو کافی نت قشنگ راهنماییت میکنن زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
f_rasta_f عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 3470 سایت سنجشرمز و کد ملیورودنقطه قبولیدیدن نتایجو تمام😐اگر قبول شده باشی اینجا مینوسه درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"
_monikabzg مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 273 سایت سنجشرمز و کد ملیورودنقطه قبولیدیدن نتایجو تمام😐اگر قبول شده باشی اینجا مینوسه کلا سایت سنجش برام بالا نمیاد
f_rasta_f عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 3470 کلا سایت سنجش برام بالا نمیاد چرا بالا میاد که من الان دیدم واسه کسی درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"
_monikabzg مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 273 چرا بالا میاد که من الان دیدم واسه کسی از من تو نقطه قبولی فقط مال سراسری رو میاره
f_rasta_f عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 3470 از من تو نقطه قبولی فقط مال سراسری رو میاره خب انتخاب رشته سراسری و پیام نور با هم بودسراسری قبول شدی دیگه پیام نور نمیبینه سیستم الویتات زدی رو سراسریسراسری چی قبول شدی؟ درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"
_monikabzg مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 273 خب انتخاب رشته سراسری و پیام نور با هم بودسراسری قبول شدی دیگه پیام نور نمیبینه سیستم الویتات زدی رو ... عربی زاهدان
_monikabzg مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 273 خب انتخاب رشته سراسری و پیام نور با هم بودسراسری قبول شدی دیگه پیام نور نمیبینه سیستم الویتات زدی رو ... خب الان دختر داییم برا سراسری گفته بود انتخاب رشته نکردم برا پیام نور کرده ولی تو نقطه قبولی هیچی نمیاره
f_rasta_f عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 3470 خب الان دختر داییم برا سراسری گفته بود انتخاب رشته نکردم برا پیام نور کرده ولی تو نقطه قبولی هیچی نم ... اگر مینویسه مردود یعنی هیچی قبول نشدهشایدم نت مشکل داره درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"