2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه فردی که عمل چشم داشته سه دقیقه از دنیا می‌ره بعد راوی کتاب میشه البته ناشناسه

کتاب خوبیه؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
یه فردی که عمل چشم داشته سه دقیقه از دنیا می‌ره بعد راوی کتاب میشه البته ناشناسه

من کتاب انسوی مرگ رو دوس داشتم

اینم حتما میخونم مرسی از پیشنهادت

کلا هم اعتقاد دارم هم علاقه ب این مسایل

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
چه ارتباطی به غیر معتقد بودن داشتیه قسمتهایی از کتاب رد شده

کسی که بخواد رد کنه سعی می‌کنه دلیل منطقی بیاره اما این مسایل ماورای طبیعت و منطقه، فهمش کار هر کس نیست

من از دیشب که شروع کردم تا یکساعت پیش که تموم شد همش مراقبم گند نزنم به آخرتم، خدا کنه همیشه یادم بم ...

ینی طرف از مرگ برگشته؟ نویسنده کتاب؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
آره البته ناشناسه اسمی ازش نیاوردن

اهان میخونمش پس

اهان میخونمش پس

میدونی همش تو ذهنم جوری که ایشون تعریف می‌کنه اون دنیا رو تصور میکردم، طبیعیه که قبول کنم حرفاش رو، معتقدم بهشت و جهنم ما رو اعمالمون درست میکنن، و توی این سه دقیقه بنده خدا مدام درگیر کارهایی که کرده هست