2777
2789
عنوان

سایت همسر یابی

296 بازدید | 6 پست

درسته من تازه اومدم توی این سایت  و تایپیکهام داستانمو نوشتم اینایی ک میاییین پیام میدین(لاشیای اقا) بلا نسبت ب بقیه اقایون سایت  میگن مطلقه ای چند وقته جدا شدی برو اول امار ننه مطلقه خودتو بگیر بعدشم من مطلقه نیستم فق نامزدی ناموفق داشتم  دیگه ام اقایی بمن درخواس نده وگرنه میترکونمش😐😑😐😑😑

اینو کپی کن تو امضات

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اینو کپی کن تو امضات

بیخیال چرا تو امضا بنوسم عنشونو میخورن چون نوشتم نامزدی ناموفق داشتم حمله ور شدن ب پی وی من منم تازه ادمدم اصلا نمیدونم چجوری بلاکشون کنم لاشیارو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال چرا تو امضا بنوسم عنشونو میخورن چون نوشتم نامزدی ناموفق داشتم حمله ور شدن ب پی وی من منم تازه ...

خب درخواست دوستی رو قبول نکن

اگه هم کردی لفو کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چون تازه اومدم اصلا نمیدونم چیکار میکنم گیج کنندس بعدشم ب اسم زن میان میبینم مردن

درخواست دوستی هیچ‌کس رو قبول نکن 

مطمین باش زن پی وی نمیاد