2777
2789

درامدتون خوبه؟

دخل و خرجتون ميخونه

اول اينارو بگو

ببينينم اصلا جاي قناعت هست يا ..

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
درامدتون خوبه؟ دخل و خرجتون ميخونه اول اينارو بگو ببينينم اصلا جاي قناعت هست يا ..     ...

😂😂😂بله خوبه شوهرم مهندسه درامدشم خوبه ولی ازاونجایی ک من از مجردی اهل قناعت نبودم و ولخرجم حقوقمون تا سر ماه نمیکشه تموم میشه😂😂😂😂😂

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از درامد ماهیانه همیشه همون اول خرج خوردوخوراک و هزینه های خونه رو بردار و مشخص کن.یه مبلغی هم برای اتفاقات پیش بینی نشده در نظر بگیر.بقیه رو جز پس انداز حساب کن.و این بین رستورانی یا خریدی برای خودتون هم از همون بردار.

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.

هر دفعه ميرى بيرون خريد و بر ميگردى ى مقدار از پولتو بنداز تو قلك فكر كن با اون پول چيزى خريدى و ديگه نداريش سعى كن چيزاى واجبترو بخرى پول چيزاى غير ضرورى رو بندازى قلك اينجورى كلى پول جمع ميشه

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
هر دفعه ميرى بيرون خريد و بر ميگردى ى مقدار از پولتو بنداز تو قلك فكر كن با اون پول چيزى خريدى و ديگ ...

باشه ممنون از راهنماییت

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
ینی چی

ک بتونی جلوی ولخرجیهاتو بگیری و پس انداز کنی

و قلکتو نشکنی

من ی قلک بزرگ سفالی دارم تو اون پول میندازم هیچ ی کارتم دارم تو اون پول جمع میکنم

ی کارت گذاشتم واسه خرج روزانم

اونو مدیریت میکنم تا کم نیارم

معمولا زیادم میارم

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز