2777
2789
عنوان

نتایج دانشگاه اراد

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 20 پست
بچه ها تروقران جواب بدیدواقعا با سوابق تحصیلی باید سریالشو خرید؟من رفتم سریال کنکور نوبت اولمو زدم ب ...

دقیق نمیدونم اگه باآزمون شرکت کرده باشی و تو سایت انتخاب رشته دانشگاه سراسری میتونی بزنی روزانه و اینارو سریال نمیخواد ولی برای پیام نور وغیر انتفاعی  باید یه هزینه داده می‌شد و فک کنم سریال میداد و تو آزاد فک کنم ۳۰۰ هزار تومن برای کارشناسی پیوسته یه کدی میداد باز از یکی بپرس 

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

کسی میدونه نتایج پیراهنی آزاد اومده یانه؟

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی میدونه نتایج پیراهنی آزاد اومده یانه؟

دقیق نمیدونم اگه باآزمون شرکت کرده باشی و تو سایت انتخاب رشته دانشگاه سراسری میتونی بزنی روزانه و ای ...

برای دانشگاه آزاد رو باید سریال میخریدیم

ولی برای غیر انتفاعی موقع انتخاب رشته من ندیدم اینو

حالا برای دیدن نتایج با صوابق تحصیلی باید سریال بخرم؟

برای دانشگاه آزاد رو باید سریال میخریدیمولی برای غیر انتفاعی موقع انتخاب رشته من ندیدم اینوحالا برای ...

فک نکنم برای دیدن نتایج پول بدن مال سوابق نتیجش اومده؟؟