2821
2789

همشو خودمون دادیم

کوفت هم نداد

تازه خوردو خوراک و وسایل یخچال و تایدو...

همرو مامانم داد واسه ۱سال

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلویزیون مبل سرویس خواب لباسشویی یخچال و یه فرش شوهرم آورد. همه ش شد 11500 خودم نمیدونم چند شد ولی ...

دیدین

حالا هی بگین ما که ندیدیم

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
داماد یخچال یک تخته فرش ۱۲ صوتی تصویری سرویس چوب البته مبل ومیز نهار خوری خودم گرفتم.لباسشویی بقیه ...

خب شماهم که مشهدی ،مث مایی افرین

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
همشو خودمون دادیم کوفت هم نداد تازه خوردو خوراک و وسایل یخچال و تایدو... همرو مامانم داد واسه ۱سا ...

خوشبحالشون شما کجایی هستین؟خواهر دیگه ندادی وقت ازدواجش باشه؟😆😆

خوشبحالشون شما کجایی هستین؟خواهر دیگه ندادی وقت ازدواجش باشه؟😆😆

خخخ 

نه تک دخترم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
اصفهانین لابد...مثل من

😂😂😂😂

نه 

یکی از شهرهای تهران

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792