2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تبریک

عزیزم چون دانشجویی میگم من تابپ برگه امتحانی و طرح فرم درس و برنامه هفتگی و کلا انواع تایپ فرمول و جدول و شعر و همه چی انجام میدم هزینه بعد تحویل فایل به مشتری میگیرم و نمونه کار هم دارم خواستید بیاید ایتا یا روبیکا یا تلگرام نمونه کارامو واستون بفرستم
دوستان خوبم من تایپ ورد و پاورپوینت و تبدیل فایل به پی دی اف با هزینه مناسب و دستمزد بعد انجام کار و تحویل فایل به شما گرفته میشود تایپ ساده اسلایدی ۶ هزار تومن میگیرم هر تایپی خواستید در خدمتم 🙏
آیدی ایتا:@khoday_mn2023
آیدی تلگرام:@banoay_a

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
رتبه ۷هزار منطقه یک بودم تجربی خراب انتخاب رشته کردم ادبیات فارسی 😑😭

ادبیات خیلی هم قشنگه البته اگه علاقه داشته باشی ، آخی بیشتر تجربی ها علاقه ندارن به استثنا خودم ، ولی رتبه خیلی خوبی داشتی😍

ادبیات خیلی هم قشنگه البته اگه علاقه داشته باشی ، آخی بیشتر تجربی ها علاقه ندارن به استثنا خودم ، ول ...

مرسی قشنگم انرژی دادی❤️😔

کاش میشد واقعی بود در دنیایی که عشق به حساب بانکی وابستس
ادبیات خیلی هم قشنگه البته اگه علاقه داشته باشی ، آخی بیشتر تجربی ها علاقه ندارن به استثنا خودم ، ول ...

میشه بپرسم چند بود رتبت ببخشید البته

کاش میشد واقعی بود در دنیایی که عشق به حساب بانکی وابستس
میشه بپرسم چند بود رتبت ببخشید البته

خیلی داغون بود برا همین چیزی مجاز نشدم و بر اساس سوابق انتخاب رشته کردم ، کلا سال پشت کنکور معروفه به اتفاقات وحشتناک از پیش تعیین نشده🥺