2777
2789

فقط یکی به من بگه دختر ۱۴ ساله که پسر هم باهاش تا الان هیچ رابطه ای نداشته چطور زیگیل تناسلی گرفته بعد خانم دکتر میگه فقط از طریق رابطه جنسی ممکنه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

من این تست رو دادم وقتی میخواستم تست پاپ اسمیر بدم این تست رو هم گرفت ازم چیزی که متوجه نمیشی من تو درمانگاه دادم خودشون نمونه رو دادن ازمایشگاه درمانگاه هزینش دویست و خورده ای بود فکر کنم همین حدودا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پاپ اسمیر میدید و یه وسیله وارد واژن میشه که کانال واژن رو باز کنه ، دهانه رحم که دیده شد با یه وسیله از دهانه نمونه برداری میکنن و میذارن تو ظرف مایع ، درد خاصی نداشت نترس 

هزینشم ۲ میلیون و ۳۰۰ ۴۰۰ تومنه

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

پاپ اسمیر میدید و یه وسیله وارید واژن میشه که کانال واژن رو باز کنه ، دهانه رحم که دیده شد یه یه وسی ...

اگر بجز اچ پی وی ، تست پاپ اسمیر هم براتون نوشتن هزینه پاپ اسمیر ۳۹۷ یا همون ۴۰۰ تومنه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

پاپ اسمیر میدید و یه وسیله وارد واژن میشه که کانال واژن رو باز کنه ، دهانه رحم که دیده شد با یه وسیل ...

هزینه معاینه و نمونه گرفتن برای ازمایش تو مطب دکتر ، ۲۰۰ تومن ایناست 

۳۵ تومن هم هزینه پذیرش نمونه تو ازمایشگاه هستش 

فقط یکی به من بگه دختر ۱۴ ساله که پسر هم باهاش تا الان هیچ رابطه ای نداشته چطور زیگیل تناسلی گرفته ب ...

امکان نداره

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
فقط یکی به من بگه دختر ۱۴ ساله که پسر هم باهاش تا الان هیچ رابطه ای نداشته چطور زیگیل تناسلی گرفته ب ...

فقط رابطه جنسی نیست ولی خب بیشترین احتمال به رابطه جنسی میره

یعنی نمیشه با همون پاپ اسمیر انجام بشه و هزینش اونقدر زیلد نشه؟

تو پاپ اسمیر هم اچ پی وی هست 

ولی تو تست اچ پی وی اختصاصی نوعش مشخص میشه