2777
2789
عنوان

شوهرم امروز ی حرف عجیبی زد

298 بازدید | 18 پست

اوایل رابطمون من خیلی سرخوش بودم شورشوق زیاد شاد پرجنبوجوش حراف خوش گذرون سرهر مورد عکس میگرفتم شوخی خنده همیشه خونمون اتگار دوتایچه بود

اینقد زد تو ذوقم و بی احساس بود و سرد مزاج بود تو روابط زناشوییم سرد منم رفته رفته سرد شدم کم حرف بی ذوق امروز رفتم ناخنامو ترمیم کردم نشونش ندادم بگم قشنگه خودش با خنده گفت وااااااااییی چقد خوشگله عجب رنگ خفنی بعد خندیدیم جفتمون گفت چرا نگفتی نظر بده گفتم یادم نبود اصلا

گفت بگو پیرم کردی بی شوقم کردی ذوقمو کور کردی مث خودت بی احساسم کردی منم گفتم اره خوب میدونی گفت بروووو بعد جفتمون ساکت شدیم

بنظرتون خودش میدونه خودش بامن این کارو کرده یا همینجوری چیزی بلغور کرد

هرچه دادم به اوحلالش باد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش خوووب میدونه چکار کرده .ولی زیرش خیسه که بخواد کشش بده یا اعتراف کنه....

چقدرم بده این مردا هم حق زندگیو از خودشون میگیره هم از طرف مقابلش.....

به نظرم این حقا به گردن آدم می مونه بخدا.حرف یه عمر اسیر کردن طرفه....از نظر من که حق به گردنشونه بقران🚶‍♀️

همینجوری گفته مردا هیچی نمیفهمن

ن بابا چی چیروهمینجوری گفته؟

طرف انقددددددد دقیق میزنه به هدف دقیقا همونکاریو ک کرده داره رسما میگه‌......بعد شما میگی همینجوری گفته نفهمیده؟؟؟؟؟؟😏😏😏😏

خودش خوووب میدونه چکار کرده .ولی زیرش خیسه که بخواد کشش بده یا اعتراف کنه....چقدرم بده این مردا هم ح ...

بخدا حق جوونی من حق شادابی من رودوششه تو اون دنیاهم حلالش نمیکنم

هرچه دادم به اوحلالش باد
ن بابا چی چیروهمینجوری گفته؟طرف انقددددددد دقیق میزنه به هدف دقیقا همونکاریو ک کرده داره رسما میگه‌. ...

ینی فهمیده خودش بامن اینکارو‌کرده؟

هرچه دادم به اوحلالش باد
ینی فهمیده خودش بامن اینکارو‌کرده؟

عزیزم انقدددددد دقیق داره میگه خودش...به نظرت ندونسته اینارو گفته؟

بله ک میدونه.خیالت راحت.

ولی دیگ اسیرت کرده مثل خودش سردو بی روح دیگ چکار کنه.سرد و بی روح و مجسمه.

2790
2778
2791
2779
2792