2777
2789
عنوان

دانشگاه فردوسی قبول شدم

475 بازدید | 13 پست

شهر خودم قبول شدم فلسفه بورسیه🥲الویت نهم بود فکر میکردم با1500علوم تربیتی شبانه یا ادبیات بورسیه بیارم🥲کاش ادبیات بدون بورسیه رو بالا تر میذاشتم تنها خوبیش اینه که بورسیه است و حقوق داره وگرنه رشتش فکر میکنم خیلی جالب نیس...بنظرتون برم علوم تربیتی پیام نور ثبت نام کنم؟

مامان آریام💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالت من با ۷هزار منطقه یک زبان فارسی آوردمپزشکی روان حقوق گیاه پزشکی هیچی نیاورده بودم

واقعا خوبه؟من الان ناراحتم چرا ادبیات بدون بورسیه رو بالاتر نذاشتم

مامان آریام💙
واقعا خوبه؟من الان ناراحتم چرا ادبیات بدون بورسیه رو بالاتر نذاشتم

نه من تجربی بودم ادبیات اصلا الویت ۲۴ من بود 

چرا من روانشناس نیاوردم تجربی هستم پزشکی هم تازه با این رتبه احتمال آوردنش یکم بود😮‍💨😪

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

من سال ۹۸دیپلم گرفتم و دیگه کنکور ندارم پارسال از آخرای شهریور شروع کردم به خوندن یه بچه دوسال و نیم ...

باریکلا به سلامتی موفق باشی عزیزم

خودت مال مشهدی؟

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️

من سال ۹۸دیپلم گرفتم و دیگه کنکور ندارم پارسال از آخرای شهریور شروع کردم به خوندن یه بچه دوسال و نیم ...

منم دیپلمم نظام قدیمه

همون ۹۸مث تو تموم شدم الان بخام ادامه بدم باید برای کنکور بخونم؟؟؟

لایک نکن خیرشو ببینی
منم دیپلمم نظام قدیمههمون ۹۸مث تو تموم شدم الان بخام ادامه بدم باید برای کنکور بخونم؟؟؟

من نظام قدیم نبودم ولی هم باید نهایی ترمیم کنی هم کنکور بخونی فرقی نمیکنه کی نهایی دادی حتی اگه پارسال هم دادی بهتر ترمیم کنی

مامان آریام💙
من نظام قدیم نبودم ولی هم باید نهایی ترمیم کنی هم کنکور بخونی فرقی نمیکنه کی نهایی دادی حتی اگه پارس ...

عزیزم چقد خوب بورس دانش شدی🥺میشه بگی مصاحبه ازت چی پرسیدن و چی گفتی ک قبول شدی؟