baharenaranj مدیر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 عنوان یعنی اینماه تخمک گذاری دارم | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست من چندوقته اقدامم برا بارداری ،ماه قبل یه بسته ال دی خوردم (البته مجبوری و به پیشنهاد دکترم) حالا میخواستم ببینم اینماه ممکنه من تخمک گذاری داشته باشم؟ گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است 1396/08/10 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharenaranj مدیر استارتر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 فقط وقتی قرص میخوری باردار نمیشی بعد پری اگه قرص نخوری باردار میشی،ولی تنبلی تخمدان باشه نمیدونم دیگ ... چندین مدته که بخاطر تنبلی تحت نظرم ،ولی ماههایی که دارو مصرف میکردم ،همیشه فولیکولای خوب داشتم ولی نمیدونم چرا نشده گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است
baharenaranj مدیر استارتر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 استرس خیلی بده عزیزم هیچ استرس ب خودت راه نده سعی میکنم گرچه خیلی سخته گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است
baharenaranj مدیر استارتر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 خواهش عزیزم، کلا تا خدا نخواد هیچی نمیشه بخواد هم... حتما همینطوره گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است
zahra_ronika96 عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 194 چندین مدته که بخاطر تنبلی تحت نظرم ،ولی ماههایی که دارو مصرف میکردم ،همیشه فولیکولای خوب داشتم ولی ن ... زمان تخمک گذاریت دقیق نزدیکی داشتی؟
baharenaranj مدیر استارتر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 زمان تخمک گذاریت دقیق نزدیکی داشتی؟ آره عزیزم،نزدیکی داشتیم البته بگم من اقدام برا بارداری دومم گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است
zahra_ronika96 عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 194 آره عزیزم،نزدیکی داشتیم البته بگم من اقدام برا بارداری دومم خب ان شاءالله بسلامتی بزودی صاحب دومین فرزندتونم میشید
baharenaranj مدیر استارتر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 خب ان شاءالله بسلامتی بزودی صاحب دومین فرزندتونم میشید ممنونم عزیزم...ایشالا که هیچکس منتظر نمونه و خدا به همه اونایی که نی نی میخان ،نی نی های سالم و صالح بده گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است