فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
ماشاالله ک کل زندگی ما ب سوتی و طنز گذشت آخرینش واسه امروز ظهر بود،داشتم با همسر گرام چیپس و سس میخوردیم ،خواستم بگم:"چ خبره اینهمه سس میزنی ب چیپس ها"گفتم: چخبرته این همه چس میزنی ب سیپس ها
حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟ آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
دبیرستانی بودم..یه سری مشتری اومده بودخونمونو ببینه که بخره.بدون هماهنگیه قبلی یهو اومدن..منم تاپ و شلوارک تنم بود هیچ کاری نتونستم بکنم یعنی هیچ کاری به ذهنم نرسید..بین یخچال و دیوار اشپزخونه یه کنجی بود رفتم اونجا(چه تصمیم مسخره ای)بعد چندتا خانوم اومدن رسیدن به آشپزخونه یهو دخترکوچولوشون گفت وای مامان یه خانمی لای دیواره همشون اومدن نگام میکردن...واااااااای چه حال بدی بود اومدم بیرون با یه وضعی سلام علیک کردم ...😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
دبیرستانی بودم..یه سری مشتری اومده بودخونمونو ببینه که بخره.بدون هماهنگیه قبلی یهو اومدن..منم تاپ و ...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
دبیرستانی بودم..یه سری مشتری اومده بودخونمونو ببینه که بخره.بدون هماهنگیه قبلی یهو اومدن..منم تاپ و ...
عالیییی بود
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.