2821
2789
عنوان

کالری شماری

60 بازدید | 17 پست

کیا با کالری شماری لاغر شدن؟من با برنانه مانکن پیش میرم نوشته زیر ۱۲۰۰ کالری در روز فقط برا ده روز مجازه ۱۲۰۰ کالری زیاد نیست بنظرتون؟میتونم باهاش لاغر بشم؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه گفت کمم هست. بسته به وزنت داره صد درصد ولی کمتر از این باعث میشه بری تو حالت قحطی و بدنت بیشتر چربی اضافه کنه. از چندتا سایت خارجی چک کن یه فرمولی داره خودت بدست بیار میزان کالری مورد نیاز بدنتو

میشه گفت کمم هست. بسته به وزنت داره صد درصد ولی کمتر از این باعث میشه بری تو حالت قحطی و بدنت بیشتر ...

فرمولشو میدونم وزنم ضرب در ۲۲ کالری روزانه برا اینکه ثابت بمونم ۱۶۰۰ تا زده 

من دیگه اصلا کالری شماری نکردم الان شدم ۸۰😔یک سال گذشته

خب شروع کن دوست عزیز کافیه غذاهایی که سیر کنندگیش زیادرو مصرف کنی بقیرو کم کنی من تو ۱۵ روز شش کیلو کم کردم فقط با یه سری مواد غذایی خاص 

فرمولشو میدونم وزنم ضرب در ۲۲ کالری روزانه برا اینکه ثابت بمونم ۱۶۰۰ تا زده

BMR = 655.1 + (9.563 x weight in kg) + (1.850 x height in cm) - (4.676 x age in years)

من این فرمولو پیدا کردم تو سایتای نسبتا معتبر. با اینا حساب کن و حدودا پونصد تا کم کن از جوابی که درومد. اون میشه میزان کالری موردنیازت

BMR = 655.1 + (9.563 x weight in kg) + (1.850 x height in cm) - (4.676 x age in years)من این فرمولو ...

جوابشون ۱۰۰ کالری اختلاف داره اونم علتش اینه که فرمول شما سن رو هم درج کرده برا خودم ۱۶۰۰ کالری شد برا شما ۱۵۰۰ کالری😄

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز