2777
2789
عنوان

دوست پسر خسیس

165 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها خواستم ی موضوعی رو بهتون بگم و شما اگه تجربه ایی تو این مسیر داشتین لطفا راهنمایی کنید 

من تقریبا هشت ماه هست ک با ی اقای سی ساله وارد رابطه شدم. بعد از ماه شیشم ایشون خواستگاری کرده و من هنوز جواب ندادم 

از همه نظر اوکیه فقط یه مشکل بزرگ داره اینکه من حس میکنم خیلی خسیسه 

البته خودش میگه زیر فشار مالی هستش 

مثلا رستورانای گرون منو نمیبره(در صورتی که مامانش اینا رو میبره) نهایتا همین کافه رستورانای معمولی سطح شهر بریم یا اینکه ولنتاین فقط ی باکس گرفته بود با عروسک و یکم خرت و پرت. در صورتی که من واسه تولدش و هم ولنتاین کادو خوب گرفتم. الانم ک روز دختره فقط تبریک گفته و وقتی به شوخی از کادو صحبت کردم گفت که مگه تو روز دوست پسر واسه من چیزی خریدی؟(من اصلا نمیدونستم روز دوست پسر داریم😐)

کاربارشم خوبه و فکر نمیکنم در حد ی کادو ساده روز دختر نتونه خرج کنه.دیروز تعریف میکرد سه میلیون پول ارایشگاه مامانش (رفته بودن عروسی)داده ولی وقتی نوبت من میشه یاد قسط و گرفتاریاش میوفته. 

به جز این خصلتش بقیه ی آیتم هاش خوبه. نظرتون چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طولانی بود نخوندم

ولی اگه فکر می کنی خسیسه همین الان سیفون و بکش

دوست پسره حالا خسیسه

تبدیل به شوهر خسیس بشه یه شبه پیرت می کنه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

ایشون خسیس نیست وگرنه خرج خانوادشم نمیکرد فقط باهاش نسبتی نداری خیلیا عقیدشون اینه تا همه چی رسمی نشه خرج طرف نمیکنیم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍