2777
2789

دخترا این اتفاقی که میخوام براتون بگم زندگی خانواده ای رو خراب کرد ولی میتونه از خراب شدن زندگی شما جلو گیری کنه 

اقا فامیل پدری من همه زنای وزه و سلیطه دارن که یکی از اینا دختر عموی بزرگه منه حدود ۴۰ سالشه و یک دختر ۱۴ ساله داره این خانوم یه شوهر داشت ماه بود مرد نجیب و سر به زیر هرچی کار میکرد میداد دست این زنه اونم هی طلا میگرفت و بعدش قایم میکرد میگف گم کردم یا دزد زده ، شوهرش مرد خوبی بود اما سیاست نداشت و حواسش به زنش نبود اخر انقد تو سری زد به شوهرش که مرد بیچاره طلاق گرفت و رفت خارج کشور این خانوم علاوه بر مهریه یک خونه دو طبقه از این مرد گرفت و گفت اینارو بده تا دیگه خرج بچه رو ازت نگیرم مرده هم که فقط میخواست از شرش خلاص شه اینکارو کرد اقا یک مدت گذشت ما دیدیم این خانوم دائم داره میره بوشهر و میاد ، حالا اونجا یه فامیل دارن که پسر خالشه این پسر خالش هم توی نیرو هوایی کار میکرد و بالاخره اسم و رسمی داشت زنش هم که یک زن متشخص و وکیل بود اونا هم یک دختر ۱۴ ساله داشتن ..... ادامه رو مینویسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هی دیدیم این خانوم با پسر خالش بدون زنش هی میان شهر ما و میرن ، ماهم تعجب کردیم تا دیدیم یک روز اینا دست و دست استوری گزاشتن ، بابام که بزرگ فامیله و همه احترامش میزارن زنگ زد به عموم و گفت که چخبره اینا دارن ابرو فامیلی مارو میبرن ، تا نگو این خانومه به مرده گفته زنه رو طلاق بده خودم مهریه اش رو میدم بیا با من ازدواج کن ، اون  مرد احمق هم قبول کرده ، من واقعا دلم برای اون زن بیچارش میسوزه چون هم از نظر قیافه و هیکل تک بود هم محترم بود هم کار درست حسابی داشت نمیدونم چرا این مردا انقد احمقن که برای یک هوس کوتاه زندگیشونو خراب میکنن