2789

فقط بذار جای خنک 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والله این مقدار هم  واسه من کمه 🤪🤪🤪🤪.با پوستش بمونه دیرتر کهنه میشه و مزه و بوش عوض میشه .یه مقدارش رو بشکنید و یذارید فریزرهر روز صبحونه با پنیر گردو بخورید 

فسنجان درست کنید تو دسرها استفاده کنید 

واسه تغذیه ی بچه هاتون تو مدرسه استفاده کنید 

بشکنید و با کشمش قاطی کنید و نوش جان کنید

گردو که خراب نمیشه... هرروز بیار نون پنیر بخور

ندوس

برا فسنجونم مادر شوهرم گردو جدا داد چرخ کردم گذاشم یخچال اینارم داده بخوریم ولی چقد بخوریم میترسم خراب شه اخه خیلی زیادع

ت خونس ت کیسع

چجور کیسه ای؟؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

کیسع برنجا میشه ع اونا

نگاه کن از اونا نباشه که انگار پلاستیکییه یه جوریه

هوا نکشه و جاش گرم باشه خراب میشه 

برا امسالعگردو ک درس میکنن مثه گردو تازه میشه بلدی؟

منظورتون اینه غذایی ک با گردو درس کنیم؟

تو اینستا یه فیلمی دیدم مرغ رو اول یکم سرخ کرد بهدش اب و گردو ریخت و سبزی جعفری و نعنا و رب انار 

کیک درس کن .اشکنه ی گوجه ک درس میکنی یه گردو بکوب بریز خوشمزه میشه.

بادمجون سرخ کن و تیکه ی مرغ و سیر هم سرخ کن همگی رو له کن بعد گردو سس سفید بزن خوشمزه میشه

منظورتون اینه غذایی ک با گردو درس کنیم؟تو اینستا یه فیلمی دیدم مرغ رو اول یکم سرخ کرد بهدش اب و گردو ...

ممنون اینم استفاده میکنم

ولی اینونمیگم ت اب نمک میریزنو میگم میشه مثه گردوی تازه اینو بلد نیسم چ مقدار ابو نمک بریزم