2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی بد و چرته .

به نظرم ..

دو قسمت اول خوب بود.

بقیش دعوا و بحث فقط

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

درعین خوب بودن و جنایی بودن خیلی خرتوخره

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

مزخرف ترین فیلمی که تا امروز دیدم حاضرم یه بار دیگه سمندونو کامل ببینم اما اینو نبینم فقط قسمت اولش خوب بود اونم چون عروسی بود

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

بخام خلاصه بگم من کامل چهار قسمت و دیدم برا کسایی که ژانر جنایی و معمایی دوست دارن و هم یه سریال کوتاه میخان چون گفتن مینی سریاله میتونه خوب باشه و داستانش از رو یه پرونده واقعی هستن با حالا تغییرات در مورد عروس و دومادی هست که شب عروسی با قتل میرسن بازی بازیگراش تا حدودی قابل قبوله نمیشه بگی همشون بد باری میکنن بازی بعضیاشون طبیعیه واقعا و اینکه هر جمعه قسمت جدید میاد منی که دیدم میگم برا کسایی که ژانر جنایی دوست دارن میتونه خوب باشه