2777
2789
عنوان

مادرشوهر

142 بازدید | 17 پست

سلام عزیزای دلم 

مادرشوهرم همش میزنه تو سرم که تو عروس خوبی نیستی و اینا حالا چرا؟چون به همسرم گفته بودم برای گوشی ایفون بگیره چون این گوشیم خیلی قدیمیه 

مادرشوهرم وقتی فهمید گفت تو حیلی عروس ولخرجی هستی از عروسیت معلوم بود

با اینکه اصلا ولخرجی الکی نمیکنم ولی همش مادرشوهرم جلو بقیه به من تیکه میندازه 

بگین چیکار کنم؟

دفعه ی دیگه بگو مگه از جیب توعه

وقتی اومدین خواستگاری خودتون قبول کردین دخل خرجم با پسرتونه مشکلی باهام داشتید نمیومدید خواستگاری

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کاری ندارم که ولخرج هستی یا نه ، ولی این که جلوی بقیه بهت تیکه می اندازه درست نیست ....

بد نیست یکم مدارا کنی با شوهرت ، مثلا اگه الان دستش تنگه و خیلی گوشی لازمی به یکم مدل پایین تر ، قانع باشی ولی اگه نه میبینی داره و خرج نمیکنه و توی دست مادرشه ، خب سمج بازی در بیاد 

توام از مادرشوهرخیالی دوست خیالیت تعریف کن 😂

بگو برا عروسش ایفون خرید🤪😂بگو انقد خوووبه انقد مهربونه اهل دخالت نیست غذامیفرسته میادخونه پسرش لام تاکام نظرنمیده ..نترس بگو دروغ کنترنمیندازه 😂😂

دفعه ی دیگه بگو مگه از جیب توعهوقتی اومدین خواستگاری خودتون قبول کردین دخل خرجم با پسرتونه مشکلی باه ...

وای چه جواب خوبی بود ولی میدونی اینا رو نمیگم تا زندگی خودم و شوهرم خراب نشه

حالا کاری ندارم که ولخرج هستی یا نه ، ولی این که جلوی بقیه بهت تیکه می اندازه درست نیست ....بد نیست ...

وضعیتمون خوبه و راضیم و میتونه کوشی بگیره این گوشیم که دارم اپل ۹ ولی خب بعضی وقتا هنگ میکنه و اینا اما به قول شما اینی که تیکه میندازه بده

وای چه جواب خوبی بود ولی میدونی اینا رو نمیگم تا زندگی خودم و شوهرم خراب نشه

پس ولش کن هر چقد میخواد تیکه بندازه بجاش توهم جلو خودش فیس بده لباسای نوتو بپوش😂

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
😂😂😂😂اون اصلا گوشش اینارو نمیشنوه

میشنوه خودشو میزنه اون راه حسود خانوم😂😂

ولی جدی این حرفاش از رو حسادتشه حرفای مهم زندگیتونو پیشش نزن  بخر بعد خودش میبینه قبل انجام کاری بهش نگو

میشنوه خودشو میزنه اون راه حسود خانوم😂😂ولی جدی این حرفاش از رو حسادتشه حرفای مهم زندگیتونو پیشش نز ...

اخه ماشالا ما یه جهان دیگه بریم اون گوشش از صدتا سمعکم بهتره