2777
2789
عنوان

بهترین سن‌بارداری چه زمانیه

90 بازدید | 8 پست

مثلاخودم دوست داشتم اگه ازدواج کردم حداقل ۲۰ سالگی بچه‌بیارم.. یکی ازدوستام که همسن‌خودمه، میگه مامانم دهه ۷۰ دیه.. تازه ۱۶ سال باهم اختلاف سنی دارن که من باورنکردم حرفشو 😂 میگه مامانم خیلی پایه‌است

شما چطور نظرتون چیه؟

مامان منم ۱۸ سالش بود بچه‌اورد

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه آوردن سخته فقط به سن نباید دقت کرد،،شرایط روحی،،جسمی،،مادی و....خیلی مهمه.

من خودم با مادرم ۱۷ سال تفاوت سن دارم اما اصلاااا دوست نداشتم مثل مادرم زود بچه دار بشم متاهلم بودم متاسفانه تو ۱۷ سالگی ولی بچه نیاوردم ۲۷ سالگی مادر شدم الان میگم همون بهتر که نیاوردم که چی خودمو بندازم تو بچه داری و شب نخوابی و شیر دادن و....

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

۲۵ تا ۳۵ سالگی بهترین سن بارداریه قبلش آدم هنوز جوونی نکرده که بخواد بچه دارشه

اتفاقا قبلا یه تاپیکی خونده بودم طرف ۱۹,۲۰ سالش بود میگفت بوه اوردم و.. پشیمونم به همسن‌های خودم حسودیم میشه و.. این حرفا

بچه آوردن سخته فقط به سن نباید دقت کرد،،شرایط روحی،،جسمی،،مادی و....خیلی مهمه.من خودم با مادرم ۱۷ سا ...

مامان منم اولین بچه رو ۱۸ سالگی اورد. چون بابام اینا مثلا باباش خونه داشتن، رفته بودن اونجا زندگی کردن چندسالی

بعد من ۴ سالم بود اومدیم خونه خریدیم