2777
2789
عنوان

ماندگاری آب هویج در یخچال چقده

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 23 پست
نریزید فعلا ظاهرش رو نگاه کنید اگه لزج و مثل لخته شده بریزید ولی اگه ظاهرش مشکلی نداشت کمی بچشید اگه ...

نه ظاهر و مزه طبیعیه

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خوب بود طعمش نمیرم؟😐😂

نه نترس  خرا نمیشه ولی بیشتر از ۲ روز خراب میشه. بعدم معلوم میشه یجورایی میشه کش میاد یا روش ی،چیزی مینده 

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

نه نترس خرا نمیشه ولی بیشتر از ۲ روز خراب میشه. بعدم معلوم میشه یجورایی میشه کش میاد یا روش ی،چیزی ...

مقصر بابام بود رفته ۱۵ کیلو هویج اورده😐

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

مقصر بابام بود رفته ۱۵ کیلو هویج اورده😐

خب    دستش،درد نکن۶ هر روز بگیز بخورین من خیلی دوس دارم  روز ۳ لیوان بیشترم میتونم بخورم 

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792