سلام خانمااا.من دیروز بچمو بردم پارک یه بچه سوار تاب بود باباش داشت تابش میداد بچه منم از جلو تاب رد شد تاب با شدت خورد ب سرش .دماغ بچم خون اومد و دهنش لبش ا داخل پاره شده..بچمو بردم درمانگاه اون اقا مارو رسوند گفتم الان حساب میکنه رفتم داخل فرار کرد بودن وو نبود منم زنگ زدم مادرم پول واریز کرد اومدم خونه شوهرم دعوای شدید باهام کرد ک باید از اون طرف شکایت میکردی میبردیش پاسگاه یا زنگ میزدی ۱۱۰ بنظرتون حق با شوهرم؟
نه به نظرم بچه نباید از جلو تاب رد بشه خب معلومه تاب میخوره بهش تقصیر اون که تاب سواره نیس اون که از قصد نزده وقتی بین زمین و آسمونه چطور کنترل کنه تاب رو که به کسی نخوره
آقا خیلی لطفکرده رسوندت چون تاب رو که نمیتونسته نگه داره شما باید مواظب بچه میبودیم جلو تاب نره من خودم همیشه حواسم هست
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
عزیزم میفهمم بچت و خودت خیلی اذیت شدین ،اما متاسفانه باید بگم شما و بچت مقصری ،چون اون بچه داشته تاب سواری میکرده و شما با وجود اینکه دیدی مراقب فرزندت نبودی
من دخترنم رپ بارها بردم پارک و دیدم والدینی رو که اصلا حواسشون به بچه نبوده متاسفانه تاب با بچه برخورد کرده بچه دچار سانحه شده واقعا نمیشه کسی که هل میده مراقب باشه به نظرم اون آقا لطف هم کرده