2777
2789

من پیششون رفتم اولا خیلی مطبش شلوغه یعنی ظهر بری اخر شب میای بیرون،من که راضی نبودم ازشون  ،چند نفری میرید تو اتاق که این خیلی بده دستگاه سونو هم نداشت میفرسته بیرون برای سونو

ممنون ليلا جون 

اخه من ميرم دكتر درويش زاده دستگاه سونو داره يه هفته در ميون ميرم هر بار سونو ميكنه غربالگري مرحله اول هم كه از خون و خودش گرفت😳😳 نميدونم اين ديگه چه مدلي بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم الان بیمار دکتر دستجردیم

منم راضی نیستم مثل ناظم مدرسه با ادم رفتار‌میکنه

جدا از شلوغی مطب و چندنفره بردن اصلا وقت نمیذاره با ادم حرف بزنه و همش هول هولی رد میکنه به آدم آرامش نمیده درمورد بایدها و نبایدهای بارداری چیزی نمیگه و خود آدم باید از اینترنت بفهمه.فقط ازمایش و سونو مینویسه

من اگر میدونستم هیچ وقت نمیرفتم پیشش

به نظرم یه دکتر که سرش خلوت باشه رو انتخاب کنین و اینکه تک نفری برین توی اتاق.اصلا رعایت حال بیمارو نمیکنه تو چشای من نگاه کرد گفت بچت کوتوله میشه درصورتی‌که میتونست بگه ممکنه سونو اشتباه کنه و نگران نباش و....

منم الان بیمار دکتر دستجردیم منم راضی نیستم مثل ناظم مدرسه با ادم رفتار‌میکنه جدا از شلوغی مطب و چ ...

اي واي چه بد اخه دكتر منم همينه من فشارم پايينه كم خوني دارم اصلا فشارم و نميگيره وزن نميكنه دو ديقه هم وقت نميزاره فقط سونو ميكنه هر جلسه 

نميدونم پيش كدوم دكتر برم كلافه شدم ديگه