2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 60 پست
وای خیلی سخته کاملا دارم عذاب میکشم چون لکه بینی و خون پشت جفت داشتم دکترم از اول بارداری منع کرده

عزیزم انشاالله مشکلت حل میشه و نی نی میاد بغلت و این روزها هم میگذره

یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷

بیا همش مال تووو😆باورت میشه از شدتش گریه میکنم و کاری نمیتونم بکنم🤣🤣

الهی بمیرم ،🥺🥺🥺بنظرم خیلی خوبه چون واقعا تخلیه میشی و انگار یه حس تازگی و رفرش بهت دست میده و آرامشی که میده متأسفانه باید برم دنبال درمان مگه من چندسالمه🥺

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تقویتی ،ویتامینا و امگا و اهن و..

شما تو رابطه هاتون ارگاسم رو تجربه کردین؟؟

با این مشکل همسرتون احتمالا تجربش نکردین

بی میلیتون برمیگرده به مشکل همسرتون

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
الهی بمیرم ،🥺🥺🥺بنظرم خیلی خوبه چون واقعا تخلیه میشی و انگار یه حس تازگی و رفرش بهت دست میده و آرا ...

خدانکنه فداتشم...من قبلا همینجوری بودم کلا انگار حالت خنثی داشتم اگه چند هفته هم میشد رابطه نداشتیم اصلا برام مهم نبود برو دنبال درمانش چیزای گرم بخور ببین همه چی به خودت بستگی داره خودتو مشتاق نشون بدی برای خودت بهتره چیزایی که تو رابطه دوست داری به همسرت بگو برات انجام بده اینجوری برات بهتره و بیشتر دوست داری برای قضیه همسرتم یه مدت پشت هم که رابطه داشتع باشی دیرتر ارضا میشه اسپری تاخیری و کاندوم تاخیری و اینام هست

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
شما تو رابطه هاتون ارگاسم رو تجربه کردین؟؟با این مشکل همسرتون احتمالا تجربش نکردینبی میلیتون برمیگرد ...

خیلی کم شاید یکی دوبار 

و با وجود رابطه های مکرر هنوز دهانه واژنم منقبض میشه و انگار بار اولمه😶

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

خدانکنه فداتشم...من قبلا همینجوری بودم کلا انگار حالت خنثی داشتم اگه چند هفته هم میشد رابطه نداشتیم ...

😘مرسی گلی ،ایشالله

بره داروخانه بگه قرص تاخیری خوبشو میخوام یک ساعت قبل رابطه شوهرت بخوره قرصو ما همیشه از قرص استفاده ...

عوارض نداره؟ 

اونموقه چقد طول میکشه رابطتتون

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
خیلی کم شاید یکی دوبار و با وجود رابطه های مکرر هنوز دهانه واژنم منقبض میشه و انگار بار اولمه😶

عزیزم چون قبل رابطه شما واژنت هنوز خیس نشده برات سخته قبلش معاقشه زیاد باید باشه که راحت تر انجام بشه

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
واای من از وقتی باردار شدم میل جنسیم خییییلی زیاد شده خیییلی دکترم منع کرده سه ماهه😬😬😬

الان پس الان چیکار میکنی؟یه طرف زیاد شده یه طرف منع هستی؟!!!

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
آنلاین عزیزم من دوساله روانپزشکم مشهدیه خودم بیرجندم آنلاین در تماسی هیچ مشکلی بدون راه حل نیستمن خو ...

بلاخره یه بیرجندی اینجا پیدا شد

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس