2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 60 پست
بره داروخانه بگه قرص تاخیری خوبشو میخوام یک ساعت قبل رابطه شوهرت بخوره قرصو ما همیشه از قرص استفاده ...

چه قرصی

یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷

من امروز بامیل بودم ولی هیچکس نیستقرص خاصی مصرف نمیکنی؟

فقط تقویتی ،ویتامینا و امگا و اهن و..

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم سیکل پریودیم۳۵روزه هست بنظرت تنبلی دارم؟باید یه چکاب برم،،،ولی فکرکنم ربطی به تنبلی تخمدان ن ...

نه ببین من فقط خاستم بدونم چون خودم این مشکلات دارم صورتم جوش درد ناک میزنه چونه ام ریزش مو دارم موهای زاعد دازم تنبلی تخمدان دارم شکمم همیشه سرد و یخه میل جنسی افتضاح دارم یعتی اصلا ندارم

واای من از وقتی باردار شدم میل جنسیم خییییلی زیاد شده خیییلی دکترم منع کرده سه ماهه😬😬😬

یخورده انتقال بده به من😂👌

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

واای من از وقتی باردار شدم میل جنسیم خییییلی زیاد شده خیییلی دکترم منع کرده سه ماهه😬😬😬

چون توی بارداری هورمونها خیلی دقیق و تنظیم میشن

برو س..کس تراپ حتما ریشه تو ناخودآگاهی چیزی داره باید از ریشه درست بشه

من تو شهرستان ۳xتراپ از کجا پیدا کنم🥲🥲

نه ببین من فقط خاستم بدونم چون خودم این مشکلات دارم صورتم جوش درد ناک میزنه چونه ام ریزش مو دارم موه ...

نه خداروشکر ندارم اینارو

چون توی بارداری هورمونها خیلی دقیق و تنظیم میشن

وای خیلی سخته کاملا دارم عذاب میکشم چون لکه بینی و خون پشت جفت داشتم دکترم از اول بارداری منع کرده

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

اجازه نده دخول انجام بده 

چند بار شما بدون دخول ،ارضا شو و بعد ايشون ارضا بشه 

البته بى ميلى شما باعث زود ارضايى ايشون و زود ارضايى ايشون باعث بى ميلى شما ميشه و هى بدتر ميشين 

به نظرم روشتون رو عوض كنيد و خيلى بارها با هم ارتباط و شوخى و لمس داشته باشيد بدون دخول 

اين هم به ميل جنسى شما كمك ميكنه و هم براى درمان زود انزالى همسرت خوبه 

نه ببین من فقط خاستم بدونم چون خودم این مشکلات دارم صورتم جوش درد ناک میزنه چونه ام ریزش مو دارم موه ...

شما نمیدونم

ولی من همه این علائم که گفتی دارم

ولی میل ج کم نیست و نرماله

فکر نکنم خیلی ربطی داشته باشه

استارتر بنده خدا 

آخه دو سه دقیقه به کجا میرسه که برانگیخته بشه

حداقل نیم ساعت باید باشه

من تو شهرستان ۳xتراپ از کجا پیدا کنم🥲🥲

آنلاین عزیزم من دوساله روانپزشکم مشهدیه خودم بیرجندم آنلاین در تماسی هیچ مشکلی بدون راه حل نیست

من خودمم فانتزی های عجیبی دارم الان فهمیدم بخاطر تنبیه ها و آزار های خواهرم اینجوری شدم 

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe