2777
2789
سلام من دو بار گرفتماز وقتی درخواست دادم تا دریافت پول تقریباً دو ماه طول کشید من کلا بدون بهره گرفت ...

ببخشید سپرده‌گذاشتین؟مال ما ۳ ماه سپرده گذاشتیم موند از وسطای شهریور ۳ ماه تموم شده درخواست دادیم هنوز خبری نیس ضامن ها امضا دادن پس باید فعلا صبر کنیم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید سپرده‌گذاشتین؟مال ما ۳ ماه سپرده گذاشتیم موند از وسطای شهریور ۳ ماه تموم شده درخواست دادیم هن ...

من هر ماه یه مقدار میریختم ب حسابم

رفتین میانگین حساب بگیرین ببینین چقدر میشه مبلغ وامتون؟

برا من میزان سپرده م زیاد تبود،بهمین خاطر دفه اول ۲۸ت(البته ۶سال پیش)دفعه دوم ۵۵ت گرفتم

میگم شاید چون مبلغ وام پایین بود زیاد طول نکشیده

ضامنم همسرم بودن

من هر ماه یه مقدار میریختم ب حسابمرفتین میانگین حساب بگیرین ببینین چقدر میشه مبلغ وامتون؟برا من میزا ...

نه مبلغ ما زیاده حدودا ۱۸۳ تومان

پس شما در عرض ۲ ماه گرفتین وامو مال‌من از خرداد پولم اونجا بود تا شهریور و از شهریور هم‌منتظرم تا الان😢 خداکنه زودتر بریزن فقط

آره بازم سر بزنین،بپرسین از متصدی بانک

اصلا تاریخ درست حسابی نمیگن اصلا هربار رفتیم میگن تو اولویت هستین به محض اینکه بودجه بیاد میریزیم متاسفانه بانک رفاه جز اون بانکایی هست ک کلا بودجه کمه😢

بعد چن ماه چقدر از سپردتو وام میدن؟مثلا سپه میگن سه ماه بذاری، برابر پولتو وام میدنرفاه چطوره؟

رفاه هم خرداد ماه همین طرحو داشت من از این طرح وام درخواست کردم هرچقدر بزاری همون قدر هم وام شامل میشه کلا ۳ ماه باید بمونه پول تو حساب الان ۳ ماه ما شهریور تموم شده ولی فعلا خبری نیست ازشون 

اصلا تاریخ درست حسابی نمیگن اصلا هربار رفتیم میگن تو اولویت هستین به محض اینکه بودجه بیاد میریزیم مت ...

آره

یه آقایی برا ۷ ت اینقدررر خواهش می کرد ک زودتر بریزن و....میگفتن باید صبر کنیم بودجه بیاد😐