2777
2789
عنوان

🥸دیدمش

128 بازدید | 2 پست

همسرم بلاک کردم ، گفتم خط ام واگذار میکنم ، ۲ ساله جواب ات دادم لطف کردم … 

چون هر وقت خودش دلش تنگ می‌شد و یا میخواست آمار بگیره که تو دادگاه قراره چی بگم تماس میگرفت … کلا بلاتکلیف ام میذاشت هم تو زندگی و هم الان ک در حال جدایی هستیم . 

توافق نمیکرد و یه چیزی ازم میخواست بره 😒 

الکی گفتم من خونه ام فروختم و اونجا زندگی نمیکنم و بخاطره اش کارمو عوض کردم تا ازم ندونه😣 اما میدونم مدیر کل مجتمع بهش آمار میده یا یه پسره معتاده به اون پول میده آمار منو بده … 

تماس مگیره من کوشی ایفون ۱۶ پرومکس خریدم 

منم بهش میگم خیلی تازه به دوران رسیده ای … خوشحال ام پولدارت کردم 

ذات ات نشون دادی و رفتی با بی غیرتی …

خلاصه رفتم نون بخرم 

سوار ماشینم داشتم میشدم (بهش نگفته بودم ماشین خریده بودم ) 

دیدم شبیه ماشین خودش واستاده و بعد ازم سبقت گرفت رفت تو خیابونی ک زندگی میکنم … و مجدد اینبار با ماشین دیگه نور بالا گرفته تو ماشین ام ، من اومدم تو خیابونی ک خونمه از ایینه داشتم نگاه میکردم کیه با نور بالا چشممو کور کرده دیدم ، خودشه 

که رفت … موندم چرا نخواست زندگی کنه ، اما گاهی پیگیر میشه !؟ رفته دو تا ماشین خریده یکی سانتافه یکی بلریانس یکی ام قبلا تو زندگی داشتیم ۲۰۶ پولدارش کردم ، با بی غیرتی رفت …. بچه ها قاضییی گفت مهریه ببخشش و جدا شدید . نمیدونم چی شد یهووووو قاضی از این رو به اون رو شد گفت درخواست طلاق ات قبول نمیکنم ، با اینکه خودش گفت تموم کنید بره 🥲!  اصلا زبون ام بسته شده بود  

یه راهنمایی یا درد دل بیاید کنید ! 

🕊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com