2777
2789

اینو بهش رسیدم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

اینم خواسته هایی که هنوز بهشون نرسیدم، ولی مطمئنم میرسم.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم خواسته هایی که هنوز بهشون نرسیدم، ولی مطمئنم میرسم....

منظور از بینایی 

چشمام ضعیفه میخوام کامل قوی شه

علی هم همسرمه

نه! تو یه دفتر خواستمو مینویسمبعد شکرگزاری میکنم واسه داشته هامبعد میگم به زودی به دستش میارم، اصلا ...

بیخیالیه یا همون رها کردنه خیلی سخته 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

دقیقا همینطورهمرحله اخر رهاسازی هستمن نجربه های خیلی مثبتی داشتم

دقیقا، خوشحالم که تجربش کردین💙

البته من طوری مینویسم که دیگه به خواستم رسیدم و تجسم میکنم ذوق میکنم...و بعدش رها میکنم

من جایی خوندم که اینطوری مغز دیگه باور میکنه داریش و دیگه بهش نمیرسی

شما از این طریق به خواسته رسیدید؟

من جایی خوندم که اینطوری مغز دیگه باور میکنه داریش و دیگه بهش نمیرسیشما از این طریق به خواسته رسیدید ...

بله واقعا جواب داده

اعتقاد پیدا کردنه که دیگه خواستیش و بهش هم رسیدی

من یه چیزی رو دوماه گم کرده بودم

هر جایی رو گشتم پیداش نکردم

تا اینکه خواستم مثلشو دوباره بگیرم ...گفتم دیگه دنبالش نمیگردم 

تا اینکه یه روز دفترمو برداشتم و نوشتم که خدارو شکر فلان چیز صحیح و سالم پیدا شد..تصور کردم که تو دستامه و جلو آیینه وایستادم و خیلی خوشحالم

بلافاصله بلند شدم رفتم سمت کمدم ..یکی از کیفامو باز کردم دیدم داخلشه

چقدر خوشحال شدم و خدارو شکر کردم

یه همچین تجربه مشابه دیگه هم تازگی چند روز پیش داشتم

[QUOTE=356415345]منظور از بینایی چشمام ضعیفه میخوام کامل قوی شه علی هم انشاءالله که بيناييتون کام ...

متشکرم عزیزم💙