2777
2789
عنوان

قهر ودعوا

376 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من به راهنماییتون خیلی نیاز دارم ، چند شب پیش باهمسرم بحثمون شد من اصلا اهل داد و فریاد نیستم فقط قهر کردم رفتم تو اتاق ، با این کارم بدتر شد اومد شروع کرد به فحش دادن بعد گفت گمشو برو خونه بابات ، فردا از سرکار میام ریخت نحست رو تو خونه نبینم ، منم اومدم خونه بابام ، حالا دیروز عوض این که پشیمون باشه پیام داده اگه خواستی برگردی با شرایطی که من میگم باید زندگی کنی دیگه حرف حرف منه ، من قبلا کار میکردم به شوهرم پول کمک کردم ملک خرید ، قرار شد ماشین به اسمه من بخریم ، حالا دیشب میگه به خدا هیچی به اسم تو نمیخرم ، دیگه خسته شدم راهنماییم کنید چیکار کنم درخواست طلاق بدم؟

لجبازی جواب عکس میده 

طلاق هم چاره کار نیست عزیزم بالاخره توی هر زندگی مشکل هست 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعواتون سر به نام زدن ملک بوده؟

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

وقتی بهت گفت برو خونه بابات نباید میرفتی 

بهش میگفتی ناراحتی شما بفرما بیرون 

هیچوقت خونتو ترک نکن

عزيزم اولا اشتباه كردي رفتي خونه پدرت،وسط دعوا كه حلوا پخش نميكنن،من سري اول كه با همسرم دعوام شد گفت فردا كه از سر كار ميام خونه نيبنمت،ولي من با خودم گفتم اون مشكل داره نياد چرا من برم؟تازه اون روز غذاي موردعلاقش رو هم پختم اومد خونه اصلا يادش رفت دعوا كرده بوديم،دوما وقتي ارامش و آسايش نباشه خونه ماشين چه دردي از آدم دوا ميكنه.تو زندگي با همسرت مهربون باش بهش ثابت كن كه دوستش داري،اينطوري آرامش خودت هم تضمين ميشه

باهاش حرف بزن.بگو اینکه پول دادم ملک خریدی نمیخوام منت بزارم بحث سر اینه منم زحمت کشیدم.منم دوس دارم تو زندگیت سهیم باشم.منم زحمت کشیدم ک دوتایی زندگیمون رو بسازیم.

پس دلیلی نداره ک هیچ چیزبه نام من نباشه

نباید میرفتی خونه بابات باید صاف تووچشاش نگاه میکردی میگفتی خونه ی منه نمیخوای بفرما برو بیرون

اره منم اینومیگم درحالی که یه هزار تمومنم برازندگیمون تلاش نکردم.هیچوقتم نمیرم اون نمیخاداون بره

مردا وقتی عصبانی میشن از این حرفا زیاد میزنن. به طلاق هم فکر نکن چون وقتی آشتی کردید خندت میگیره از حرفات.

یه چندروز بمون خونه بابات خودش میاد منت کشی.

خنـده تـو ببینـم ایـرانـم ❤️🤍💚