لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
راست میگی خداقل خودمون با درون خودمون باشیم وشادی کنیم
گاهی وقتا میگم کاش بگیرم بد جوری هم بمیرم پشیمون بشم از تمام رفتار هاشون بشینن زار بزنن سر قبر ( بحث کادو و روز دختر اینا نیست بحث اخلاق و خوش اخلاقی و درک والدین و ارتباط دوستانه و..... است )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدم احساس میکنه یک موجود اضافیه توی خونه بود و نبودش فرقی نمیکنه راست میگی خداقل خودمون با درون خودم ...
هیییی
امروز ایقد قربون صدقه مامانم رفتم نفرین کرد بعدم داداشم سگ محلش میکنه با ملایمت حرف میزنه باهاش همونجا دیگه گفتم محل سگم نمیدم بهشون برن هر کار میخوان بکنن
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤