2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

101 بازدید | 8 پست

بچها من مشاورمو رد کردم نصف یه ماه باهاش برنامه گرفته بودم میگفتم برنامش خوب نیست و کمه الان امروز خواستم خودم بخونم خوابیدم و کمتر خوندم

اصلا نمیدونم چیکار کنم دیگ ام مشاور نمیخوام

تازه پولمم پس نداد ازش متنفر ام

این مدت که میخوندم خیلی مشاور گرفتم نتونستم هر کدومش یه مشکلی داشتن پولم و وقتم رفت

قلبم درد می‌کنه ناراحتم چیکار کنم چطوری تنها بخونم چطوری استرس نگیرم و غصه نخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدل هفته های اول تقریبا برنانه سبک میدن که به درس خوندن علاقه پیدا کنی کم کم سنگینش میکنه

برا کسی که پنج ساله پشت کنکور هست مناسب نبود برنامش و میدونستم با این برنامه آخر سر کلی مطالب نخونده میمونه این اذیتم می‌کرد

و بعدش ام ازم خوشش نمیومد حرفمو که میگفتم انگار به زور جواب میداد آخر سر ام فهمیدم یه جا ازم ناراحت شده و تو این دو هفته یه زنگ نزد حرف بزنه

نمیتونم واقعاً با اون ادامه بدم اینقدر ام از مشاور ضربه خوردم که حوصله مشاور جدید ندارم 

راستش من با هیچ مشاوری نمیتونستم کنار بیام یکم لجباز بودم تو کتم نمی‌رفت هرچی میگن و گوش کنم 

صبح زود پاشو برو کتابخونه تا بعد از ظهر 

مثل تایم مدرسه خودتو مجبور کن بشینی بخونی 

شاید جواب بده برات ؛ من اینطوری میخوندم  

تو مث بقیه نیستی میفمم فرقتو ، تو گل باغ بهشتی خدایان چیدنت :)
برنامه مشاورو انجام بدع وقتت آزادداشتی از منبع دیگه دقیقا همون مبحثو بزن!

بخدااا نمیدونم چرا یه حسی دارم میترسم نکنه این مشاوره خوب بوده من اشتباه کردم ردش کردم 

برا کسی که پنج ساله پشت کنکور هست مناسب نبود برنامش و میدونستم با این برنامه آخر سر کلی مطالب نخونده ...

پس خودت بخون طبق برنامه قلمچی 

یا از نوتروفیل یا اکادمی نوا بگیر که نوا رو واقعا پیشنهاد میکننم سختگیرن 

پس خودت بخون طبق برنامه قلمچی یا از نوتروفیل یا اکادمی نوا بگیر که نوا رو واقعا پیشنهاد میکننم سختگی ...

نه از قلمچی میخونم فقط امیدوارم بتونم امسال شر کنکور کنده بشه