2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

79 بازدید | 5 پست

چنسال پیش یجا کار میکردم  یه اقایی اونجا شماره منو گرفته بود از همکارا بدون اجازه  و الان ۳ ساله مزاحمم میشه  وقتی بلاک میکنم از شماره رفیقاش زنگ میزنه بخدا دیونه شدم دنبال دردسرم نیستم  چنبار ب خانوادم دادم  اما میدونید چیه  الان میترسم دوباره ب خانوادم بگم فک کنن کرم از خودم بوده  دیونه شدم بخدا همش زنگ میزنه پیام میده خطمم نمیتونم عوض کنم تا یچیزی نصب میکنم براش میره پیام میده دیگه دارم روانی میشم چیکار کنم 😢😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خط جدید بگیر برنامه هاتو به شماره خط جدید نصب کن از خط قدیمیت هم بلاکش کن

این خطم قدیمیه  منتظرم گوشی جدید بخرم کلا خط جدید بگیرمو اینو بندازم دور خستم کرده بخدا چرا بعضیا اینقد بی ناموسن حالا اگه باهاش دوست میبودم جدا میشدم یچیزی هیچ صنمی باهاش ندارم هی زنگ میزنه هی پیام میده  تو یه محل بودم همه خانوادمم پسره رو میشناسن با بابام سلام اینا داره اما پسره خیلی حروم زادس  عین سگ ازش بدم میاد شمارمو بین دوستاش پخش کرده

سنی چی به خانوادت نمیگی بهشون بگو لازم شد پلیس فتا شکایت کنین حالا پیام میده چی میگه

هیچی شمارشو بین دوستاش پخش کرده اولا نمیدونستم اینه اسمشم غلامه 😑 اولا ناشی بودم هر شماره ناشناسی ک پیام میداد جوابشو میدادم میفهمیدم یا اینه یا دوستاشه  ن اینکه منو بخادا برای ج ... بازی این کارارو میکنه حروم زاده  همه خانوادمم میشناسه  اما این یسال اخر از ترس این هیچ شماره  ناشناسی رو جواب نمیدم اصلا ارامشمو ازم گرفته  حرفایی بد میزنه تو پیاماش مثلا عزیزم دلم هوس فلان چیزو کرده  اصلنم نمیدونم پولیس فتا چجوری شکایت کنم 

هیچی شمارشو بین دوستاش پخش کرده اولا نمیدونستم اینه اسمشم غلامه 😑 اولا ناشی بودم هر شماره ناشناسی ک ...

تو اینترنت سرچ کن ببین چطوریه شکایت

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات